Broodje Zalmsalade - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Het klaarmaken van dit broodje zalmsalade duurt ongeveer 15 minuten.

Lees Verder

Quiche met prei en salami - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een quichevorm in met boter en bekleed de bodem met het deeg. Bak het deeg in de oven gedurende 10 minuten.

Hartige Mexicaanse Bladerdeeg Flappen - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg de ui, knoflook, paprika, komijnpoeder, chilipoeder, paprikapoeder, zout en peper toe. Bak de groenten op middelhoog vuur gedurende 5-7 minuten, of totdat de ui zacht is. Voeg de geraspte kaas toe en roer totdat de kaas gesmolten is. Laat de vulling afkoelen.

Indonesische Rendang Basisrecept - Klaar in 2 Uur

Kooktijd: 2 uur

Hartige Galette met Paddenstoelen - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Begin met het maken van de deeg. Doe de bloem, boter, water, ei en zout in een kom en kneed het tot een deeg. Wikkel het deeg in plasticfolie en zet het minstens 30 minuten in de koelkast.

Naanbrood maken: recept en tips van chef Anna Meyer

Het duurt ongeveer 10 minuten om het deeg te kneden en ongeveer 5 minuten om elk naanbrood te bakken.

Flammkuchen Rolletjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng de bloem, zout en suiker in een kom. Voeg de boter toe en kneed het deeg tot een bal. Voeg de melk toe en kneed het deeg nogmaals. Laat het deeg 30 minuten rusten.

Raapstelen Stamppot Recept - Klaar in 30 Minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukjes. Schil de uien en knoflook en snijd ze fijn. Verwarm de olijfolie en boter in een grote pan en voeg de uien en knoflook toe. Bak de uien en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de bloem toe en roer goed. Voeg de kippenbouillon toe en roer tot het een glad mengsel is. Voeg de aardappelen toe en kook het mengsel ongeveer 10 minuten. Voeg de raapstelen toe en kook nog eens 10 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Doe het mengsel in een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de stamppot ongeveer 10 minuten in de oven. Serveer de stamppot met een lekker stukje vlees of vis.

Quesadillas met Gehakt - Een Heerlijke Mexicaanse Maaltijd

Verwarm een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het gehakt, de ui, knoflook, komijnpoeder, chilipoeder, paprikapoeder, zout en peper toe. Bak het gehakt tot het gaar is, ongeveer 10 minuten. Voeg de koriander, peterselie, tomaat en kaas toe en bak nog een paar minuten tot alles goed gemengd is.