Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de serranoham op een bakplaat en bestrijk met de olijfolie. Bak de serranoham in de oven gedurende 10 minuten.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de aubergines in dunne plakken en leg ze op een bakplaat. Bestrijk de plakken met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper. Bak de aubergines in de oven gedurende 15 minuten.
Begin met het schillen en koken van de aardappelen. Kook de aardappelen in gezouten water tot ze gaar zijn. Giet de aardappelen af en laat ze afkoelen.
Snijd de courgette in kleine blokjes en de ui in kleine stukjes. Hak de knoflook fijn. Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui, knoflook en courgette toe. Bak de groenten op een middelhoog vuur gedurende 5 minuten, of totdat de ui glazig is.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de rode bieten en snijd ze in kleine blokjes. Doe de blokjes in een ovenschaal en voeg de olijfolie, knoflook, balsamicoazijn, honing, mosterd en tijm toe. Roer alles goed door elkaar en zet de schaal in de oven. Bak de rode bieten in ongeveer 20 minuten gaar.
Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg de rode bieten toe en bak nog een paar minuten. Voeg de rijst toe en bak nog een paar minuten. Voeg de witte wijn toe en kook tot de wijn is verdampt. Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook. Laat het geheel zachtjes koken tot de rijst gaar is, ongeveer 20 minuten. Voeg de Parmezaanse kaas toe en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de champignons in plakjes en de uien in kleine stukjes. Bak de champignons en uien in een koekenpan met de boter. Voeg de knoflook toe en bak nog een paar minuten. Voeg de bloem toe en roer goed door. Voeg de kookroom toe en roer goed door. Voeg de kruiden toe en roer goed door. Voeg het citroensap toe en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper. Laat de saus 5 minuten zachtjes koken. Zet de saus in een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de saus in de oven gedurende 15 minuten. Serveer de saus bij je favoriete gerecht.
Over Mij
Dag Allemaal! I Anna Meyer.
In De Afgelopen Jaren Is Mijn Keuken Een Plaats Van Experimenten, Onderzoek En Eindeloze Creativiteit Geworden.Net Als Een Huisvrouw, Kook Ik Niet Alleen - Ik Maak Kunst.Van Elk Ingrediënt Tot Het Laatste Gerecht, Mijn Proces Is Een Reis Die Ik Met Je Wil Delen.Kijk Dieper Om Mijn Verhaal, Mijn Experimenten En, Natuurlijk, Mijn Beste Recepten Te Vinden!