Crumble witte chocolade recepten

43 Opslaan
Driedubbele chocoladetaart

Driedubbele chocoladetaart

Maak de hazelnootcrumble. Werk net voor het serveren af met wat van de hazelnootcrumble. Klop 2 eieren met 100 g suiker tot een witte schuimige massa. Smelt 70 g chocolade au bainmarie en roer ’m door het beslag. Herhaal dit 3 à 4 keer, tot de crumble goudbruin en krokant is. Klop 4 eidooiers met 1 kg suiker tot een dikke witte massa en giet er de kokende room op. Laat dan, van het vuur af, 250 g chocolade smelten in de warme massa en roer goed om. Doe 160 ml room, 460 g pure chocolade en 40 g boter in een pannetje en laat smelten op laag vuur. 100 g suiker tot een witte schuimige massa. Smelt 70 g chocolade au bainmarie en roer ’m door het beslag. Herhaal dit 3 4 keer, tot de crumble goudbruin en krokant is. 460 g pure chocolade en
Zoeksuggesties en pagina's