Ceviche zalm recepten

Oosterse ceviche met zalm

Oosterse ceviche met zalm

Deze keer heb ik zalm gebruikt, maar je kan de ceviche ook proberen met zeebaars. Haal vervolgens de ceviche uit de koelkast en meng voorzichtig de venkel erdoorheen
Ceviche van zalm met avocado

Ceviche van zalm met avocado

Ceviche mag dan nogal zwaar klinken, het is eigenlijk een eenvoudige bereiding waarbij rauwe vis wordt gemarineerd in citruszuren
Zalm in marinade met sinaas en sojasaus

Zalm in marinade met sinaas en sojasaus

Dit is ook lekkerZalm NiçoiseZalm op zoutsteen met Aziatische groenten Ceviche van zalm met avocado en courgettespaghettiThaise kokossoepZalmpralines met geitenkaas, avocado en granny smithDelen
Summer rolls met ceviche en mango

Summer rolls met ceviche en mango

Voor de swap van januari heb ik gekozen voor een recept voor ceviche met mango. Ceviche is rauwe vis die gemarineerd wordt in limoen-, sinaasappel- of citroensap
Foodie in Valencia

Foodie in Valencia

Ik proefde onder andere tataki van vis, een cornetto met zalm, ceviche van witte tonijn, groente tempura, dumplings met langoustine en een ijssandwich na
Hotspots Barcelona

Hotspots Barcelona

Denk aan kleine maistacos gevuld met gesmoord rundvlees of gestoofd varkensvlees, ceviche van garnalen en coquilles met koriander en enorm lekkere guacamole
Calamares, Sepia, Pijlstaartinktvis, Zeekat

Calamares, Sepia, Pijlstaartinktvis, Zeekat

Dit heet Ceviche, een techniek die van oorsprong uit Peru komt en daar Cebiche heet. Het broodje 'Entertainment', met Kingcrab, gerookte wilde Zalm, Garnalen, Kreeft, Kappertjes, halfgedroogde Tomaatjes en Mayo valt erg in de smaak bij mijn jongstedame
Weekly Fooddiary week 43

Weekly Fooddiary week 43

Ceviche van makreel. Ik maak zalm nori met zeewiersalade en geroosterde venkel. Het is weer maandag dus we gaan een kijkje nemen in mijn weekly fooddiary vol ‘culinaire’ bereidingen van vorige week
Voorproeven Alkmaarse Restaurant 10-daagse

Voorproeven Alkmaarse Restaurant 10-daagse

een gerechtje met huisgerookte zalm met een gepocheerd eitje, en een ravigottesaus. alkmaar, alkmaar restaurant, alkmaars, alkmaarse restaurant 10-daagse, alkmaarse restaurants, Brenda Kookt, eten in alkmaar, foodblog, lekker, lekker 2016, recept, Restaurant Alkmaar, restaurant seasons, restaurant seasons alkmaar, restaurants Alkmaar, restaurantweek alkmaar, review, seasons, seasons alkmaar, tip restaurant alkmaar, uit eten, uit eten alkmaarSnap Shots oktober #2Rauwkorst Ceviche (Good Food Book) >>