Be recepten

Be Burger – Zaventem

Be Burger – Zaventem

Topchef Roland Debuyst en Sébastien de Messemaeker lanceren in Zaventem het eerste “Be Burger” restaurant
Bloggers be like tag

Bloggers be like tag

Begin deze maand kwam ik de “Bloggers be like tag” tegen op het blog van Haremaristeit. Het aller allerleukste vind ik om foto’s en reacties te zien van mensen die een heerlijk recept van de website hebben gemaakt
Uitgetest: BE O – Gent

Uitgetest: BE O – Gent

Ik had al vanalles gelezen en gehoord over BE O, en was dus heel benieuwd om deze nieuwe winkel te bezoeken… Op een zonnige middag kwam het er uiteindelijk van
Gastblog @eenbordvol.be: Chocolade courgette muffins met avocado glazuur

Gastblog @eenbordvol.be: Chocolade courgette muffins met avocado glazuur

Ik ben een psychologe in opleiding en een foodlover in hart en nieren. Het grootste deel van mijn vrije tijd breng ik door met het lezen van kookboeken, het speuren naar leuke kookblogs (zo ben ik deze van Janneke en Rutger ook tegen gekomen), het non-stop kijken naar het kookkanaal op tv, … Ik ben gewoon verslaafd aan koken
Cirkle.be, Biologisch Belgisch

Cirkle.be, Biologisch Belgisch

Geloof me, ik was zelf ook benieuwd want ik had geen flauw idee wat ik wel of niet kon verwachten. Waarom ook jij moet bestellen
I wanna be in the Efteling!

I wanna be in the Efteling!

Ik ben stapelzot op de Efteling. Allemaal betoverende patroontjes. Ik koos voor een eenvoudig patroon om te beginnen
Place to be: Foodhallen in Amsterdam West

Place to be: Foodhallen in Amsterdam West

De oude tramremise aan het Bellamyplein is volledig omgetoverd tot hotspot. van vietnamese rolls tot Italiaanse ravioli, lekkerbekken zullen zich hier niet snel vervelen
Webshop kinderkleding getest: Kidzrules.be

Webshop kinderkleding getest: Kidzrules.be

Geregeld testen we eens een webshop uit en deze keer hebben we Kidzrules. be onder de loep genomen. Veel mensen hebben nog altijd een beetje schrik om te bestellen via internet maar dat is in dit geval helemaal niet nodig
PROUD TO BE THE GRANDSON, SON AND COUSIN OF THESE GREAT CHEFS!

PROUD TO BE THE GRANDSON, SON AND COUSIN OF THESE GREAT CHEFS!

Standing on the left my grandfather René Pauwels, member of the kitchen staff of "Les Mille Colonnes" in 1901. Standing on the right my grandfather René Pauwels as a member of the "Armenkeuken" kitchen staff in Blankenberge (Belgium) on the 10 of february in 1915 during the first World War. Standing on the left my uncle Lucien Pauwels as a member of the kitchen staff of Traiteur Van den Veegaete, Hoogstraat, 1 in Gent (Belgium) in 1926 celebrating the 20th anniversary of the chef sitting in the middle
Nick Barnard: to be in rude health

Nick Barnard: to be in rude health

Een bedrijf met geweldige ontbijtproducten zoals diverse soorten porridge, granola, flakes en bars. Gaandeweg leer je welke ingrediënten gezonde keuzes zijn, en wat er voor jou lichaam het beste werkt
PROUD TO BE THE GRANDSON, SON AND COUSIN OF THESE GREAT CHEFS! Part 2.

PROUD TO BE THE GRANDSON, SON AND COUSIN OF THESE GREAT CHEFS! Part 2.

My grandfather René Pauwels owner of Hôtel Petit Rouge, my granduncle Louis Willems owner of Hôtel de la Paix and my granduncle Fritz Capiau owner of the Grand Hôtel Capiau with friends cooks and butchers working for the "Armenkeuken" in 1915 in Blankenberge during World War 1. Standing on the right my father Henri Pauwels sous-chef on the "SS Belgenland" in 1928 during his World Cruise in his afternoon break on deck in the tropical sun. Myself "Blackbeard" as a member of the kitchenstaff from the "Casino Knokke" during a weekly Friday night dinner in the 80ties