Kipsaté maken volgens de recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snij de kipfilet in blokjes van ongeveer 2 cm. Pel en snipper de uien en knoflook. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak de kipfilet, uien en knoflook op middelhoog vuur gedurende 5 minuten. Voeg de ketjap manis, tomatenpuree, paprikapoeder, oregano, tijm, basilicum, zout en peper toe en roer goed door. Laat het geheel nog 5 minuten bakken.

Lees Verder

Frittata Basisrecept - Een Heerlijke Maaltijd in 30 Minuten

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een ovenbestendige koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg de groenten toe en bak nog een paar minuten. Voeg het zout en de peper toe en roer goed door.

Hoe maak je Nigiri Sushi met Anna Meyer

Giet de rijst in een pan en voeg het water toe. Breng het mengsel aan de kook en laat het 10 minuten koken. Voeg vervolgens de rijstazijn, suiker en zout toe en roer het mengsel goed door. Laat de rijst nog 5 minuten koken en voeg dan de sesamolie toe. Roer het mengsel goed door en laat het nog 5 minuten koken. Haal de pan van het vuur en laat de rijst afkoelen.

Sundae Ijs met Banaan - Een Heerlijke Recept

De kooktijd voor dit recept is ongeveer 20 minuten.

Vegan Pasta Pesto - Een heerlijke maaltijd in slechts 15 minuten!

Begin met het koken van de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm ondertussen de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook, ui, courgette en paprika toe. Bak de groenten op middelhoog vuur gedurende 5 minuten. Voeg de tomatenblokjes toe en bak nog eens 5 minuten. Voeg de pesto toe en breng op smaak met peper en zout. Voeg de gekookte pasta toe en roer alles goed door elkaar. Laat nog even kort opwarmen en serveer direct.

Fudge Maken: Een Simpele Recept voor een Heerlijke Traktatie

Het duurt ongeveer 10 minuten om de fudge te maken. Laat de fudge vervolgens ongeveer 2 uur afkoelen voordat je hem in stukken snijdt.

Kipragout - Een heerlijke maaltijd met een klassieke smaak

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Hachee Basisrecept - Een Heerlijke Hollandse Klassieker

Verwarm de oven voor op 150 graden. Snijd de runderlappen in blokjes van ongeveer 2 cm. Pel en snipper de uien. Schil de wortelen en snijd ze in plakjes. Verwarm de boter en olijfolie in een braadpan en bak hierin de runderlappen aan. Voeg de uien en wortelen toe en bak deze mee. Voeg de bloem toe en roer goed door. Voeg de tomatenpuree, azijn, suiker, laurierblaadjes, mosterd, kruidnagelpoeder, peper en zout toe en roer goed door. Voeg wat water toe en breng het geheel aan de kook. Zet het vuur lager en laat het geheel ongeveer 2 uur zachtjes stoven. Voeg eventueel wat extra water toe als het te dik wordt. Voeg de peterselie toe en roer goed door. Serveer de hachee met aardappelpuree of rijst.

Bruschetta's met courgette - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de courgettes in dunne plakjes en leg ze op een bakplaat. Bestrijk de plakjes met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper. Bak de courgettes in de oven gedurende 15 minuten.