Appelstrudel recepten

Appelstrudel

Appelstrudel

Schil de appels en snij ze in fijne plakjes. Bak ze goudgeel in de boter.  . Voeg het sinaasappelsap, de honing, de suiker en de rozijnen toe
Heerlijke Appelstrudel op de BBQ

Heerlijke Appelstrudel op de BBQ

Als je winter zegt denk ik altijd meteen aan après-ski, glühwein en appelstrudel… de oertypische ingrediënten voor een geslaagde dag
Mini appelstrüdel

Mini appelstrüdel

Leg de appelstrudels – met de naadkant naar beneden – naast elkaar op het bakblik en bestrijk met de resterende boter
Appelstrüdel

Appelstrüdel

Kneed de bloem, het zout, de olie en het. ei met 125 ml lauw water tot een soepel. deeg. Bestrijk lichtjes met olie en laat afgedekt
Eindelijk weer eens Egmond

Eindelijk weer eens Egmond

Om weer wat kilootjes aan te vullen heb ik een pannekoek met appel gegeten en J nam ter ondersteuning een enorme appelstrudel met slagroom
Zelfgemaakte apfelstrudel

Zelfgemaakte apfelstrudel

Serveer de appelstrudel met een beetje poedersuiker en smullen maar. Ziet deze apfelstrudel er niet ontzettend leuk uit
Photo Peek 53: kerst!

Photo Peek 53: kerst!

Dit jammie toetje komt uit de nieuwe cremoso lijn en hoewel die appelstrudel heet, smaakt hij wat mij betreft gewoon naar appeltaart met lekker veel kaneel
Echte Duitse aardappelsalade

Echte Duitse aardappelsalade

Dit is trouwens geen zoete appelstrudel, die je overal kunt krijgen, maar een hartige die wordt gekookt in bouillon en je met bouillon of jus naar binnen werkt met spekjes als vulling
Appelstrudel

Appelstrudel

In de herfst, met al die appelen in de voorraad , wordt hier vooral appeltaart gebakken. Op facebook werd ik geïnspireerd door een foto van een soort van apfelstrudel
Appelstrudel: snel receptje

Appelstrudel: snel receptje

Verwarm de oven voor op 200 °C. Voor de vulling. Schil de appels, snij in kwarten en daarna in dunne plakjes
appelstrudel

appelstrudel

Laat een half uutje afkoelen, besprenkel met poedersuiker en de appelstrudel is klaar. Maal eers en vooral de walnoten, de vanillekoekjes en 3 theelepels vanillesuiker in de blender