Ajuinsoep recepten

Ajuinsoep

Ajuinsoep

Met de winter voor de deur,zijn we in een soepmodus geraakt. Dit is een van mijn favoriete soepen. Ik gebruik het recept van Albert Verdeyen als basis
Ajuinsoep

Ajuinsoep

Soms heb ik enorm veel zin in ajuinsoep. En we gingen op een zondag snel iets eten in stad en ik koos dus ajuinsoep
Tomatensoep met balletjes

Tomatensoep met balletjes

De tomatensoep met balletjes behoort, net zoals de ajuinsoep, tot de klassiekers van de soepen. Een echt knabbel tomatensoepje met balletjes en vermicelli
Tomatensoep met balletjes

Tomatensoep met balletjes

De tomatensoep met balletjes behoort, net zoals de ajuinsoep, tot de klassiekers van de soepen. Tomatensoep met balletjes
Ajuinsoep

Ajuinsoep

De ajuinsoep (of uiensoep) is volgens mij toch wel de klassieker onder de soepen. Een lekkere warme kom ajuinsoep, bestrooid met gemalen kaas
Ajuinsoep

Ajuinsoep

Ingrediënten voor ajuinsoep. Bereidingswijze van ajuinsoep. 00KristofSoep Ingrediënten voor ajuinsoep. 3 à 4 grote uien1l bouillon (groenten of runds)2 el bloempeper en zoutgemalen kaas Bereidingswijze van ajuinsoep. 2 el bloempeper en zoutgemalen kaas Bereidingswijze van ajuinsoep
Ajuinsoep

Ajuinsoep

Maak de uien schoon en snij in fijne ringen. Stoof ze aan in de boter samen met de tijm. Blus met de rode Chimay en de kippenboulilon, voeg er de lookstukjes bij en laat zachtjes doorkoken tot de ajuin heel zacht is
Ajuinsoep 2

Ajuinsoep 2

20 g soeppoeder voor ajuinsoep. De groenten wassen en in stukken snijden. Eventueel 1/3 van de ajuin in brunoise snijden en stoven als garnituur
Tomatensoep met balletjes

Tomatensoep met balletjes

De tomatensoep met balletjes behoort, net zoals de ajuinsoep, tot de klassiekers van de soepen. woensdag 9 juli 2014
Soep boordevol vitamines

Soep boordevol vitamines

Wortelen in blokjes snijden. Aardappelen in blokjes snijden. Ajuinen in blokjes snijden. Look zeer fijn snijden

Ajuinsoep

Maak de helft van de boter in soeppan warm. Bak daarin de fijngesneden ajuinen goudgeel. Voeg de bloem toe

Ajuinsoep met kaas

* Schil de uien en snij ze in ringen, schil de aardappelen ensnij deze in blokjes. Stoof de uiringen in wat olijfolie tot ze glazig zijn, voeg er de tijm, witte wijn, geperste look, aardappels en bouillon bij

stevige ajuinsoep

Daarna toevoegen aan de ajuinsoep. Zet de kookpot met water en bouillonblokjes op het vuur en breng aan de kook