Aubergine met Bruschetta Topping - Een heerlijke maaltijd in 20 minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de aubergines in plakken en leg ze op een bakplaat. Bestrijk de plakken met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Bak de aubergines in de oven gedurende 15 minuten.

Lees Verder

Tagliatelle met Romige Pesto - Een Heerlijke Pasta Recept

Breng een grote pan met water aan de kook en voeg wat zout toe. Voeg de Tagliatelle toe en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de Tagliatelle af en zet deze apart.

Serranoham Rolletjes met Mozzarella - Een Heerlijk Recept

De kooktijd voor deze Serranoham Rolletjes met Mozzarella is 15 minuten.

Boontjes Sajoer met Kipspies - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in blokjes en leg deze op een bakplaat. Bestrooi de kip met zout en peper en bak deze in de oven gedurende 15 minuten.

Aspergesoep met Zalm - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de asperges en snijd ze in stukken. Leg de asperges op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bak de asperges in de oven gedurende 15 minuten.

Salade met Druiven en Noten - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Was de sla en verdeel deze over twee borden. Voeg de druiven toe en verdeel de walnoten over de salade.

Salade Geroosterde Wortel en Kikkererwten - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de plakjes wortel op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie. Bestrooi met de komijnpoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper. Rooster de wortel in de oven gedurende 20 minuten. Haal de wortel uit de oven en laat afkoelen.

Amandelstaaf Recept - Eenvoudig en Heerlijk

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, suiker, boter, eieren, melk, amandelschaafsel, bakpoeder en vanille extract in een kom. Kneed het deeg tot een soepel geheel. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak tot een lap van ongeveer 1 cm dik. Snijd de lap in rechthoekige stukken van ongeveer 5 cm breed en 10 cm lang. Leg de stukken op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de Amandelstaaf in ongeveer 20 minuten goudbruin. Laat de Amandelstaaf afkoelen op een rooster.

Recept voor twee lagen bosvruchten mini cheesecakejes

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Breek de biscuitjes in kleine stukjes en meng deze met de gesmolten boter. Verdeel het mengsel over de bodem van een bakvorm en druk het aan. Bak de bodem in de oven voor 10 minuten. Laat de bodem afkoelen.