Gourmet Recept: Oriëntaalse Biefstuk - Anna Meyer

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Lees Verder

Speculoos Toetje in een Glaasje - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Breek de speculoos in kleine stukjes en verdeel deze over een ovenschaal. Bak de speculoos in de oven gedurende 10 minuten. Laat de speculoos afkoelen.

Salade met zoete aardappel en feta - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de zoete aardappelblokjes op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bak de zoete aardappelblokjes in de oven gedurende 20 minuten. Laat de zoete aardappelblokjes afkoelen.

Klepon - Een traditionele Indonesische zoete snack

Meng de gekookte rijstmeel, kokosrasp, palm suiker, water, zout, kaneelpoeder, gemberpoeder, nootmuskaat, kurkuma, sesamzaad, kardemom, vanille extract, citroensap, zonnebloemolie en kokosolie in een kom. Kneed het deeg met je handen totdat het een stevig deeg vormt. Laat het deeg een paar minuten rusten.

Vegan Regenboog Summer Rolls met Pindasaus - Anna Meyer

Snijd de komkommers, wortels, paprika's en avocado in dunne reepjes. Was de koriander, basilicum, mint en lente-uitjes en hak ze fijn.

Vegan Kapsalon - Een heerlijke veganistische maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui, knoflook, paprika, tomatenblokjes, paprikapoeder, komijnpoeder, kurkuma, chilipoeder, oregano, zout en peper toe. Bak het geheel 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg dan het veganistische gehakt toe en bak het geheel nog eens 5 minuten.

Kip Cashew met Bimi - Een heerlijke maaltijd in slechts 30 minuten!

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in blokjes en doe deze in een kom. Voeg de olijfolie, knoflook, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar. Voeg de cashewnoten toe en meng alles nogmaals goed door elkaar.

Koolrolletjes met geitenkaas - een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Was de kool en snijd deze in dunne plakken. Verdeel de plakken kool over een bakplaat en bestrijk deze met olijfolie. Bak de kool in de oven gedurende 15 minuten.

Frittata met Groene Asperges - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.