Wortel tarte tatin met geitenkaasmousse en salade
Zin In Eten
Zin In Eten
  • Geef dit recept een waardering!
  • Jouw waardering
Algemene waardering 0 (0 waarderingen)
0

Ingrediënten

  • 100 g volkoren speltmeel
  • 100 g speltbloem
  • 125 g koude roomboter in klontjes
  • 1 ei, geklutst
  • 1 rode ui
  • 1 el roomboter
  • 2 el olijfolie
  • 1 - 2 knoflooktenen, fijn geperst
  • 1 el honing
  • 2 cm Snijd zoveel stukken als
  • 1 laag te vullen (waarbij de
  • 200 g zachte geitenkaas
  • 85 ml (1/3 cup) droge witte wijn
  • 2 volle handen bladspinazie
  • 1 hand rucola
  • Stuk of 16 diverse soorten kleine tomaatjes, gehalveerd
  • 2 el olijfolie
  • Sap van 1/2 citroen Snuf fijn zeezout
  • Vers gemalen zwarte peper naar smaak
  • Meng alle ingrediënten, 'it's that easy'.

Instructies

Opmerkingen

Log in of Registreren om een commentaar te schrijven.

Schrijf een commentaar...