Asperges met Zalm en Bieslooksaus - Een Heerlijke Recept

Begin met het schoonmaken van de asperges. Verwijder de harde stukken en was de asperges goed. Breng een pan met water aan de kook en voeg wat zout toe. Kook de asperges in het kokende water gedurende 8-10 minuten. Giet de asperges af en laat ze afkoelen.

Lees Verder

Boerenkool Risotto - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Met deze simpele ingrediënten en stappen maak je een heerlijke maaltijd voor het hele gezin. Probeer deze Boerenkool Risotto recept van Anna Meyer en geniet van een heerlijke maaltijd. Voor meer recepten en tips kun je een kijkje nemen op Anna Meyer of op Kookidee.

Fudge Maken: Een Simpele Recept voor een Heerlijke Traktatie

Het duurt ongeveer 10 minuten om de fudge te maken. Laat de fudge vervolgens ongeveer 2 uur afkoelen voordat je hem in stukken snijdt.

Salsa met tomaat en mango - recept van Anna Meyer

Kooktijd: 15 minuten

Zelfgemaakte Ice Tea - Een recept van Anna Meyer

Het kost ongeveer 10 minuten om deze zelfgemaakte ice tea te maken.

Vis met kruidenkorstje en paprikasaus - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng de olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, knoflookpoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom. Leg de visfilets in de kom en bedek ze met het kruidenmengsel. Leg de vis op een met bakpapier beklede bakplaat en bak de vis in de oven gedurende 15-20 minuten.

Ijskoffie met Speculoos - Een heerlijke verfrissende drank

De kooktijd voor deze ijskoffie met speculoos is ongeveer 10 minuten.

Overnight Havermout met Banaan - Anna Meyer

Meng de havermout, melk, honing, noten, rozijnen en kaneel in een kom. Voeg de banaan toe en roer alles goed door elkaar. Zet de kom in de koelkast en laat het minstens 8 uur staan.

Ananas Crumble van de Big Green Egg

Verwarm de Big Green Egg voor op 200 graden Celsius. Schil de ananas en snijd deze in kleine stukjes. Doe de ananas in een ovenschaal. Meng in een kom de bloem, suiker, boter en kaneel. Voeg dit mengsel toe aan de ananas in de ovenschaal. Zet de ovenschaal in de Big Green Egg en bak de crumble gedurende 25 minuten.