Caprese Burger Recept - Maak deze heerlijke burger in 20 minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de hamburgers in de oven gedurende 10 minuten. Verwarm ondertussen de olijfolie in een koekenpan en voeg de tomaten, basilicum, balsamicoazijn, zout en peper toe. Laat het geheel 5 minuten koken. Verwarm ondertussen de mayonaise in een kleine kom.

Lees Verder

Caprese spiesjes met gehaktballetjes - een heerlijk recept

Meng het gehakt, paneermeel, ei, knoflook, oregano, basilicum, zout en peper in een kom. Kneed het gehaktmengsel goed door elkaar. Maak vervolgens kleine balletjes van het gehaktmengsel. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes in ongeveer 5 minuten gaar.

Bloemkool Fritters - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snij de bloemkool in kleine stukjes en kook deze in een pan met kokend water gedurende 5 minuten. Giet het water af en laat de bloemkool afkoelen.

Rode Kool met Appel - Een Heerlijke Nederlandse Klassieker

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Schil de rode kool en snijd deze in dunne reepjes. Schil de appels en snijd deze in kleine stukjes. Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de rode kool toe. Bak de rode kool gedurende 5 minuten. Voeg de appelstukjes toe en bak deze gedurende nog 5 minuten. Voeg de azijn, suiker, kaneel en zout toe en roer alles goed door elkaar. Verdeel de rode kool met appel over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de rode kool met appel gedurende 25 minuten. Serveer de rode kool met appel warm.

Pizzabroodjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het pizzadeeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Snijd het deeg in 8 stukken en leg de stukken op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de stukken deeg met tomatensaus en verdeel de geraspte kaas, olijven, paprika, ui, champignons, ananas, ham, salami, peperoni, tonijn, kip, garnalen, kaas, tomaat, spinazie, courgette, paprika, champignons, ui, knoflook, oregano, basilicum, peterselie, rozemarijn, tijm, pijnboompitten, walnoten, amandelen, sesamzaadjes en zonnebloempitten erover.

Kipcocktail met Sinaasappel - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snij de kipfilet in kleine stukjes. Schil de sinaasappels en snij deze in kleine stukjes. Meng de kip en sinaasappel in een kom. Voeg de olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar.

Roerei met Zalm in Glaasje - Een Heerlijk Recept

Begin met het kloppen van de eieren in een kom. Voeg de olijfolie, mosterd, citroensap, dille, zout en peper toe en klop alles goed door elkaar. Voeg de gerookte zalm toe en roer alles goed door elkaar.

Vegan Eiersalade Recept - Anna Meyer

Het kost ongeveer 15 minuten om de vegan eiersalade te maken.

Mini Cheesecake met Blauwe Bessen - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Bekleed een bakvorm met bakpapier. Verkruimel de biscuitjes en smelt de boter. Meng de biscuitkruimels met de gesmolten boter en verdeel het mengsel over de bodem van de bakvorm. Druk het mengsel goed aan met de achterkant van een lepel. Bak de bodem 10 minuten in de oven.