Anijs Yoghurt in een Glaasje - Recept van Anna Meyer

Meng alle ingrediënten in een kom en roer goed. Voeg eventueel wat vers fruit toe naar keuze. Verdeel de yoghurt over twee glazen en serveer direct.

Lees Verder

Caprese Salade Bowl met Kip - Een Heerlijke Maaltijd

Verwarm de oven voor op 400 graden Fahrenheit. Leg de kipfilets op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bestrooi de kip met Italiaanse kruiden, zout en peper. Bak de kip in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de kip gaar is. Laat de kip afkoelen voordat je deze verder verwerkt.

Sperziebonen Salade met Feta - Een Heerlijke Salade Recept

Kook de sperziebonen in een pan met kokend water gedurende 5-7 minuten. Giet de sperziebonen af en laat ze afkoelen. Verkruimel de feta en voeg deze toe aan de sperziebonen. Voeg de olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, oregano, basilicum, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar.

Tempeh Saté Spiesjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de tempeh in blokjes van ongeveer 2 cm. Meng de olijfolie, sojasaus, sesamolie, gemberpoeder, knoflookpoeder, kurkuma, komijnpoeder, chilipoeder, korianderpoeder, zout, peper, suiker, citroensap, sesamzaadjes, pinda's, korianderbladeren, verse gember, verse knoflook, verse chilipeper, verse koriander, verse citroen, olijfolie, sojasaus, sesamolie, gemberpoeder, knoflookpoeder, kurkuma, komijnpoeder, chilipoeder, korianderpoeder, zout, peper, suiker, citroensap, sesamzaadjes, pinda's en korianderbladeren in een kom. Voeg de tempeh toe en meng alles goed door elkaar.

Kipspiesjes met Honing Mosterd - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in kleine stukjes. Meng de honing, mosterd, olijfolie, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom. Voeg de kipstukjes toe en meng alles goed. Leg de kipstukjes op een bakplaat en zet deze in de oven. Bak de kipstukjes in ongeveer 20 minuten gaar. Serveer de kipspiesjes met honing mosterd met een salade of aardappelen.

Pasta met Geroosterde Bloemkool - Een Heerlijke Maaltijd in 20 Minuten

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en leg deze op een bakplaat. Voeg de olijfolie, knoflook, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper toe en meng alles goed. Rooster de bloemkool in de oven gedurende 15 minuten.

Romige Zoete Aardappel BBQ Salade - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de zoete aardappelblokjes op een bakplaat en bestrijk met olijfolie. Bak de zoete aardappelblokjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn. Laat afkoelen.

Tagliatelle met Romige Pesto - Een Heerlijke Pasta Recept

Breng een grote pan met water aan de kook en voeg wat zout toe. Voeg de Tagliatelle toe en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de Tagliatelle af en zet deze apart.

Fattoush Salade Recept - Maak deze heerlijke salade in slechts 30 minuten

Begin met het voorbereiden van de ingrediënten. Snijd de komkommer, tomaat en rode ui in blokjes en hak de peterselie en munt fijn. Zet de ingrediënten apart.