Carrot Cake Pancakes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Meng de bloem, suiker, bakpoeder, kaneel en zout in een kom. Voeg de melk, ei en gesmolten boter toe en meng tot een glad beslag. Voeg de geraspte wortelen en gehakte noten toe en meng goed. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg een kleine hoeveelheid boter toe aan de pan. Giet een kleine hoeveelheid beslag in de pan en bak de pancakes aan beide kanten goudbruin. Herhaal dit met de rest van het beslag. Serveer de pancakes warm met honing of ahornsiroop.

Lees Verder

Pannenkoekjes met Ricotta en Framboos - Een heerlijk recept

Begin met het maken van de pannenkoekenbatterij. Klop de eieren in een kom en voeg de ricotta toe. Voeg de bloem, suiker, bakpoeder en zout toe en meng alles goed. Voeg de melk toe en meng tot een glad beslag. Voeg de frambozen toe en meng goed.

Makkelijke Peperkoek Recept van Anna Meyer

Begin met het mengen van de bloem, suiker, boter, ei, bakpoeder, kaneel, nootmuskaat en zout in een kom. Voeg vervolgens de melk toe en kneed het deeg tot een soepel geheel. Laat het deeg vervolgens een half uur rusten.

Koolrabisoep - Een heerlijke en gezonde soep met koolrabi

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de koolrabi's en snijd ze in kleine stukjes. Schil de uien en knoflook en snijd ze fijn. Snijd de lente-uitjes in ringetjes. Schil de wortels en aardappelen en snijd ze in kleine stukjes.

Sticky Toffee Pudding met Karamelsaus - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een ovenschaal in met boter. Meng in een kom de zelfrijzend bakmeel, bruine suiker, boter, eieren, melk, karamel, vanille-extract, bakpoeder en zout. Roer alles goed door elkaar. Giet het mengsel in de ovenschaal en bak de pudding gedurende 25 minuten. Laat de pudding afkoelen.

Pasta met Paprikasaus - Een heerlijke maaltijd in slechts 30 minuten!

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm ondertussen de olijfolie in een grote pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de paprika toe en bak deze 5 minuten mee. Voeg vervolgens de tomatenblokjes, tomatenpuree, paprikapoeder, oregano, basilicum, zout en peper toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Oreo Valentijn Pops - Een lekkere traktatie voor Valentijnsdag

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verkruimel de Oreo koekjes en verdeel de kruimels over de bakplaat. Bak de kruimels in de oven gedurende 10 minuten. Laat de kruimels afkoelen.

Zoete Aardappelburgers met Yoghurtsaus - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de zoete aardappels en snijd ze in kleine stukjes. Leg de stukjes op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bak de zoete aardappels in de oven gedurende 20 minuten. Haal de zoete aardappels uit de oven en laat afkoelen.

Salade met zoete aardappel en feta - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de zoete aardappelblokjes op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bak de zoete aardappelblokjes in de oven gedurende 20 minuten. Laat de zoete aardappelblokjes afkoelen.