Begin met het mengen van de bloem, bakpoeder en zout in een kom. Voeg de olijfolie toe en meng het geheel goed. Voeg vervolgens het warme water toe en kneed het deeg tot een soepel geheel. Laat het deeg vervolgens een half uur rusten.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de karbonades in een ovenschaal en bestrijk ze met de knoflook, olijfolie, oregano, tijm, rozemarijn, zout en peper. Voeg de cherrytomaten toe en roer alles goed door elkaar. Zet de ovenschaal in de oven en bak de karbonades in ongeveer 20 minuten gaar.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappels en kook ze in een pan met water en een snufje zout. Kook de aardappels in ongeveer 15 minuten gaar. Giet de aardappels af en laat ze afkoelen.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de plakken bacon op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10-15 minuten. Haal de bacon uit de oven en laat afkoelen.
Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak 2-3 minuten. Voeg de rode currypasta toe en bak nog 1 minuut. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Voeg de kip toe en kook 5-7 minuten, of tot de kip gaar is. Voeg de vissaus, suiker, limoensap en koriander toe en kook nog 1 minuut. Serveer met rijst.
Over Mij
Dag Allemaal! I Anna Meyer.
In De Afgelopen Jaren Is Mijn Keuken Een Plaats Van Experimenten, Onderzoek En Eindeloze Creativiteit Geworden.Net Als Een Huisvrouw, Kook Ik Niet Alleen - Ik Maak Kunst.Van Elk Ingrediënt Tot Het Laatste Gerecht, Mijn Proces Is Een Reis Die Ik Met Je Wil Delen.Kijk Dieper Om Mijn Verhaal, Mijn Experimenten En, Natuurlijk, Mijn Beste Recepten Te Vinden!