Mac en Kaas Recept - Klaar in 30 Minuten

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet opzij.

Lees Verder

Gezonde Groentekoekjes (Fritters) - Recept van Anna Meyer

Meng de bloem, bakpoeder en zout in een kom. Voeg de melk, ei en olijfolie toe en meng tot een glad beslag. Voeg de geraspte kaas en de gesneden groenten toe en meng goed.

Frisse Wraps met Pulled Salmon - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de wraps op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 5 minuten. Laat de wraps afkoelen.

Tajine van Kabeljauw en Olijven met Bruine Rijst

Een heerlijk en gezond recept van tajine van kabeljauw en olijven geserveerd met bruine rijst. Perfect voor een gezellige avond met vrienden of familie.

Zalm Broccoli Schotel - Een Heerlijke Maaltijd in 30 Minuten

Deze zalm broccoli schotel is een recept van de Nederlandse chef-kok Anna Meyer. Anna is een gepassioneerde kok die al jarenlang recepten maakt die gezond, smakelijk en eenvoudig te bereiden zijn. Met dit recept kun je een heerlijke maaltijd maken die je hele gezin zal waarderen.

Zalm Piccata - Een heerlijke Italiaanse maaltijd

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Verwarm de olijfolie en boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut. Voeg de zalmfilets toe en bak deze 3-4 minuten per kant. Voeg de witte wijn, citroensap, kappertjes en peterselie toe en breng het geheel aan de kook. Laat het geheel 5 minuten koken. Breng op smaak met zout en peper.

Noedels met Kip - Een heerlijke maaltijd in slechts 20 minuten!

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet apart.

Courgette Spies met Marinade - Een Heerlijke Recept

De totale kooktijd voor deze courgette spiesen met marinade is 20 minuten.

Pasta Pesto met Kip - Een Heerlijke Maaltijd in 20 Minuten

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de kipfilet aan beide kanten goudbruin. Voeg de pesto toe en roer goed door. Voeg de peterselie toe en breng op smaak met zout en peper. Voeg de gekookte pasta toe en roer goed door. Serveer de pasta met kip en geniet van je maaltijd!