Broodje Gezond Maken - Een Recept van Anna Meyer

Het duurt ongeveer 10 minuten om deze broodjes gezond te maken.

Lees Verder

Pindakaas Granola Repen - Makkelijk en lekker recept

Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius. Meng alle ingrediënten in een grote kom. Voeg de honing en de kokosolie toe en meng alles goed door elkaar. Leg het mengsel op een bakplaat en druk het aan met een lepel. Bak de repen in de oven gedurende 20-25 minuten. Laat de repen afkoelen voordat je ze aansnijdt.

Vegan Tiramisu - Een heerlijke veganistische traktatie

Meng de veganistische roomkaas, slagroom, kokosmelk, suiker, vanille-extract en citroensap in een kom. Mix het geheel met een mixer totdat het een glad mengsel is. Zet het mengsel vervolgens in de koelkast om af te koelen.

Courgettesoep - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook, laurierblaadjes en lente-uitjes toe en bak ze ongeveer 5 minuten, of totdat de ui zacht is. Voeg de courgetteblokjes toe en bak ze nog eens 5 minuten. Voeg de bouillon toe en breng het aan de kook. Voeg de tijm toe en kook het gerecht ongeveer 20 minuten, of totdat de courgettes zacht zijn. Breng de soep op smaak met zout en peper.

Quinoa Salade met Frisse Zalm - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de quinoa afkoelen. Snijd ondertussen de rode ui, rode paprika, komkommer en peterselie in kleine stukjes. Voeg deze toe aan de afgekoelde quinoa. Voeg de gerookte zalm toe en meng alles goed door elkaar. Voeg de olijfolie, citroensap, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar.

Mini Wrap Hoorntjes met Salade - Een Heerlijke Snack

Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg de mini wrap hoorntjes op een bakplaat en bak ze in de oven voor ongeveer 10 minuten. Laat de hoorntjes afkoelen.

Mini Pizza met Carpaccio - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Begin met het maken van de deeg. Meng de bloem, zout en olijfolie in een kom. Voeg het lauwe water toe en kneed het deeg tot een soepel deeg. Laat het deeg vervolgens een half uur rusten. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Oreo Tiramisu met Baileys - Een heerlijke traktatie

Begin met het maken van de koffie. Doe de koffiepoeder in een kopje en voeg 200 ml heet water toe. Roer goed door en laat afkoelen.

Gezonde Rocky Road - Een Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de chocolade au bain-marie. Voeg de noten, het gedroogde fruit, de kokosrasp en de zaden toe aan de gesmolten chocolade. Roer alles goed door elkaar.