Zelfgemaakte Pastasaus - Een recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed. Voeg het water toe en breng aan de kook. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken. Serveer de saus over de gekookte pasta.

Lees Verder

Provençaalse zwarte olijven tapenade

Provençaalse zwarte olijven tapenade is een heerlijke en makkelijke spread voor op toastjes of stokbrood. Perfect voor een borrel of een aperitief.

Polenta Cake met Citroen en Blauwe Bessen Saus - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een cakevorm in met boter en bestuif met bloem. Meng de polenta, eieren, suiker en boter in een kom. Rasp de schil van de citroen en voeg toe aan het mengsel. Roer alles goed door elkaar. Giet het mengsel in de cakevorm en bak de taart in de oven gedurende 25 minuten. Laat de taart afkoelen.

Panzanella: een Italiaanse salade met brood en groenten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de blokjes brood op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10 minuten. Laat afkoelen.

Meringue Hartjes - Een Simpele Recept van Anna Meyer

De kooktijd voor meringue hartjes is 1 uur en 15 minuten.

Zoete Aardappelsoep - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is. Voeg de komijnpoeder, kurkuma, paprikapoeder en zout toe en bak nog een paar minuten. Voeg de zoete aardappelblokjes toe en bak nog een paar minuten. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Laat het geheel ongeveer 20 minuten zachtjes koken tot de zoete aardappel gaar is. Pureer de soep met een staafmixer tot een gladde soep. Serveer de soep met wat verse koriander, geraspte kokos en chilipeper.

Cupcakes voor Halloween - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Vet een cupcake-pan in met boter of bakspray.

Carrot Cake Pancakes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Meng de bloem, suiker, bakpoeder, kaneel en zout in een kom. Voeg de melk, ei en gesmolten boter toe en meng tot een glad beslag. Voeg de geraspte wortelen en gehakte noten toe en meng goed. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg een kleine hoeveelheid boter toe aan de pan. Giet een kleine hoeveelheid beslag in de pan en bak de pancakes aan beide kanten goudbruin. Herhaal dit met de rest van het beslag. Serveer de pancakes warm met honing of ahornsiroop.

Pastasalade met Carpaccio - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de pasta afkoelen.