Heerlijke Komkommer Spread Recept van Anna Meyer

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Lees Verder

Kersen Crumble Recept - Maak het met Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, suiker en boter in een kom tot een kruimelig mengsel. Voeg de kersen toe en meng goed. Voeg de suiker en kaneel toe en meng goed. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en bak gedurende 25-30 minuten. Laat afkoelen en serveer.

Chocoladetaart met aardbeien zonder oven - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de chocolade en de boter in een steelpan op laag vuur. Voeg de suiker toe en roer tot het mengsel glad is. Voeg de eieren, bloem en vanille-extract toe en roer tot het mengsel glad is. Vet een springvorm in met boter en bestuif met bloem. Giet het chocolademengsel in de springvorm en bak in de oven gedurende 25 minuten. Laat de taart afkoelen. Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Verdeel de aardbeien over de taart en serveer.

Pasta Schotel met Gegrilde Nectarine - Anna Meyer

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water.

Nacho Ovenschotel - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin het gehakt rul. Voeg de ui, knoflook, paprikapoeder, cayennepeper, oregano, knoflookpoeder, zout en peper toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg vervolgens de tomatenpuree toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken. Voeg de maïs, kidneybonen en een klein beetje water toe en laat het geheel nog 5 minuten koken.

Oreo Cheesecake Recept - Maak de Perfecte Cheesecake met Oreo's

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier. Verkruimel de Oreo koekjes en meng deze met de gesmolten boter. Verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm en druk het aan. Bak de bodem 10 minuten in de oven.

Heerlijke Bruschetta met Rode Biet en Geitenkaas

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de rode bieten en snijd ze in kleine blokjes. Doe de blokjes in een ovenschaal en voeg de olijfolie, knoflook, balsamicoazijn, honing, mosterd en tijm toe. Roer alles goed door elkaar en zet de schaal in de oven. Bak de rode bieten in ongeveer 20 minuten gaar.

Mini Oreo ijstaartjes - Een heerlijk recept voor de zomer

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Bekleed een muffinvorm met papieren cupcakevormpjes. Verkruimel de Oreo koekjes en verdeel de kruimels over de cupcakevormpjes. Smelt de boter in een kom en voeg de suiker, bloem, bakpoeder en zout toe. Roer tot het een glad mengsel is. Voeg het ei, vanille-extract en roomkaas toe en roer tot het goed gemengd is. Verdeel het beslag over de cupcakevormpjes en bak gedurende 15-20 minuten. Laat afkoelen.

Bieten Quiche Recept - Klaar in 45 Minuten

Begin met het maken van de deeg. Doe de bloem in een kom en voeg de koude boter toe. Kneed het deeg met je vingers tot het een kruimelig deeg wordt. Voeg het koude water toe en kneed het deeg tot een bal. Wikkel het deeg in plasticfolie en zet het in de koelkast voor 30 minuten.