Gepofte Zoete Aardappel met Zuurkool - Een Heerlijke Recept

Stap 1: Verwarm de oven voor op 400 graden Fahrenheit. Schil de zoete aardappels en snijd ze in kleine stukjes. Leg de stukjes zoete aardappel op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bak de zoete aardappelen in de oven gedurende 25-30 minuten of totdat ze gaar zijn.

Lees Verder

Risotto met Garnalen - Een heerlijke Italiaanse maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de tomatenpuree, oregano, basilicum, peterselie, Parmezaanse kaas, citroensap, olijfolie, zout en peper toe en roer goed. Voeg de risotto toe en roer goed. Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook. Laat het geheel 10 minuten koken. Voeg de garnalen toe en roer goed. Laat het geheel nog 10 minuten koken. Verdeel het geheel over 4 ovenschaaltjes en zet de ovenschaaltjes in de oven. Bak de risotto met garnalen in de oven gedurende 15 minuten. Serveer de risotto met garnalen meteen.

Pizza BBQ Kip Recept - Klaar in 30 Minuten

Frittata met Spinazie en Chorizo - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 180 graden. Verhit de olijfolie in een ovenbestendige koekenpan en bak de chorizo aan. Voeg de spinazie toe en bak deze mee totdat de spinazie is geslonken. Voeg de knoflookpoeder toe en breng op smaak met zout en peper. Klop de eieren los en voeg de geraspte kaas toe. Giet het eimengsel in de pan en bak de frittata in de oven in ongeveer 20 minuten gaar.

Verse tomatensoep maken met Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de uien en knoflook toe en bak tot de uien zacht zijn. Voeg de oregano, basilicum, tijm, paprikapoeder, zout en peper toe en bak nog 1 minuut.

Paddenstoelenstoof - Een heerlijke vegetarische maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de uien toe en bak ze gedurende 5 minuten, of tot ze zacht zijn. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut. Voeg de paddenstoelen toe en bak gedurende 5 minuten, of tot ze zacht zijn. Voeg de tomatenpuree, oregano, tijm, rozemarijn, basilicum, zout en peper toe en bak nog 1 minuut.

Pastasalade met Aardbeien en Avocado - Een Verrukkelijke Recept

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en laat afkoelen.

Gnocchi Traybake met Pesto - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de cherrytomaten toe en bak deze 2 minuten mee. Voeg de spinazie toe en bak deze tot deze geslonken is. Voeg de gnocchi toe en roer alles goed door elkaar. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de gnocchi traybake in de oven in ongeveer 20 minuten gaar. Serveer de gnocchi traybake met pesto.

Ovenschotel met Gehakt en Bladerdeeg - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak het gehakt samen met de ui en knoflook in een koekenpan. Voeg de tomatenblokjes, paprikapoeder, oregano en basilicum toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken. Voeg de champignons, maïs en erwten toe en laat het geheel nog 5 minuten koken.