Camembert Uit De Oven - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze Camembert uit de oven is 15-20 minuten.

Lees Verder

Spaghettitaart - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt rul. Voeg de tomatenpuree, tomatenblokjes, Italiaanse kruiden, zout en peper toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken. Voeg de spaghetti toe en meng alles goed door elkaar. Voeg de geraspte kaas toe en meng alles goed door elkaar. Voeg de paneermeel toe en meng alles goed door elkaar. Vet een ovenschaal in met olijfolie en verdeel het spaghetti-mengsel over de ovenschaal. Bak de Spaghettitaart in de oven gedurende 25 minuten. Serveer de Spaghettitaart met een salade.

Kersenflappen met Slagroom - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng de bloem, suiker, boter, ei, bakpoeder en vanille extract in een kom. Kneed het deeg tot een bal. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Snijd het deeg in 8 stukken. Leg de stukken deeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de kersenflappen in de oven gedurende 15 minuten. Laat de kersenflappen afkoelen.

Gezonde Cookie Dough Recept - Maak het met Anna Meyer

De kooktijd voor dit gezonde cookie dough recept is ongeveer 20 minuten.

Vanille Roomijs Maken - Een Simpele Recept voor een Heerlijke Traktatie

Verwarm de melk in een pan op middelhoog vuur. Voeg de suiker, maïzena, vanille extract en zout toe en roer goed. Laat het mengsel koken tot het dikker wordt. Haal de pan van het vuur en laat het afkoelen.

Citroen Kokos Cheesecake - Een heerlijke taart met een frisse smaak

Verwarm de oven voor op 180 graden. Breek de biscuitjes in kleine stukjes en meng deze met de gesmolten boter. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm en druk het aan. Bak de bodem 10 minuten in de oven.

Calzone Pizza Wraps - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Belgische Chocolade Aardbeienwafels

Geniet van heerlijke Belgische chocolade aardbeienwafels met dit eenvoudige recept. Authentiek en verrukkelijk.

Heerlijke Mexicaanse Salade Recept van Anna Meyer

Begin met het klaarmaken van de salade. Voeg alle ingrediënten toe aan een grote kom en meng goed. Voeg vervolgens de olijfolie, limoensap, knoflookpoeder, zout en peper toe en meng alles goed. Zet de salade in de koelkast totdat je klaar bent om te serveren.