Risotto balletjes (arancini) recept door Anna Meyer

Begin met het maken van de risotto. Kook de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de geraspte kaas toe en laat afkoelen.

Lees Verder

Gevulde Zoete Aardappel met Chili Con Carne - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de zoete aardappels en snijd ze in de lengte doormidden. Leg de aardappels op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bak de aardappels in de oven gedurende 25 minuten.

Tortilla Pesto Rolletjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de tortilla wraps op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie. Bestrijk de wraps met de pesto en verdeel de geraspte kaas erover. Bak de wraps in de oven gedurende 10-15 minuten totdat de kaas gesmolten is. Haal de wraps uit de oven en bestrooi ze met de fijngehakte peterselie. Rol de wraps op en bestrooi ze met zout en peper naar smaak. Serveer de Tortilla Pesto Rolletjes warm.

Pompoen Kaneelbroodjes - Een Heerlijk Recept

Pompoen kaneelbroodjes zijn een heerlijk en gezond ontbijt of snack. Deze broodjes zijn gemaakt met pompoenpuree, kaneel en andere smaakmakers. Ze zijn perfect voor een gezond ontbijt of snack. Met dit recept kun je gemakkelijk een heerlijke portie pompoen kaneelbroodjes maken.

Pasta met Burrata - Een heerlijke Italiaanse maaltijd

1. Breng een pan met water en zout aan de kook. Voeg de pasta toe en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Paprika met ei uit de oven - recept van Anna Meyer

Met dit recept van Anna Meyer kun je een heerlijk gerecht maken dat je in slechts 30 minuten klaar hebt. Probeer het vandaag nog en geniet van de smaak van paprika met ei uit de oven!

Chocolade Cheesecake met Pistache - Een heerlijke traktatie

Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de chocolade en boter in een pannetje op laag vuur. Roer de roomkaas, suiker, eieren en vanille extract in een kom. Voeg de gesmolten chocolade en boter toe en roer tot een glad mengsel. Voeg de pistache toe en roer nogmaals.

3 x Fruitwater Maken - Eenvoudig en Gezond

Dit recept is een heerlijke combinatie van citroen en munt. Het is een verfrissende drank die je gemakkelijk kunt maken. Hieronder vind je de ingrediënten en de bereidingstijd.

Mexicaanse Lasagne met Tortilla Wraps - Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak het tot het gaar is. Voeg de tomatenpuree, tomatenblokjes, chilipoeder, komijnpoeder, paprikapoeder, oregano, suiker, maïs, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar en laat het 10 minuten zachtjes koken.