Couscous met broccoli en zalm - een heerlijke maaltijd in 20 minuten

Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broccoli in kleine stukjes. Verwarm de olijfolie in een pan en voeg de broccoli toe. Bak de broccoli gedurende 5 minuten. Voeg de gerookte zalm toe en bak nog 5 minuten. Voeg de kruiden toe en bak nog 2 minuten. Voeg het citroensap toe en roer goed door. Voeg de couscous toe en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper.

Lees Verder

Pannenkoekjes met Ricotta en Framboos - Een heerlijk recept

Begin met het maken van de pannenkoekenbatterij. Klop de eieren in een kom en voeg de ricotta toe. Voeg de bloem, suiker, bakpoeder en zout toe en meng alles goed. Voeg de melk toe en meng tot een glad beslag. Voeg de frambozen toe en meng goed.

Gekonfijte Sinaasappel Recept - Heerlijke Delicatesse om Zelf te Maken

Ontdek hoe je gekonfijte sinaasappels thuis kunt maken. Een smakelijke traktatie met het recept van Anna Meijer.

Croissantjes met Appel - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Schil de appel en snijd deze in kleine stukjes. Meng de suiker en kaneel in een kom. Voeg de appelstukjes toe en meng alles goed door elkaar. Snijd de croissantjes doormidden en leg de helften op een bakplaat. Verdeel de appelmengsel over de croissantjes en smelt de boter. Giet de gesmolten boter over de croissantjes en zet de bakplaat in de oven. Bak de croissantjes met appel gedurende 15 minuten. Haal de croissantjes uit de oven en laat ze afkoelen. Serveer de croissantjes met appel warm of koud.

Franse Uiensoep - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de uien en knoflook toe. Bak de uien en knoflook op middelhoog vuur gedurende 5 minuten, of totdat de uien zacht zijn. Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook. Laat het geheel 10 minuten koken.

Mozzarella Torentje met Groenten - Een Heerlijk Recept

Mozzarella Torentje met Groenten is een heerlijk recept dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekker en gezond gerecht dat je in slechts 30 minuten klaar hebt. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke dag. Volg de stappen en geniet van een heerlijke maaltijd.

Pita met Vegetarische Shoarma - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Salade met Spekjes - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de spekjes op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10 minuten. Haal de spekjes uit de oven en laat ze afkoelen.

Vegan Tiramisu - Een heerlijke veganistische traktatie

Meng de veganistische roomkaas, slagroom, kokosmelk, suiker, vanille-extract en citroensap in een kom. Mix het geheel met een mixer totdat het een glad mengsel is. Zet het mengsel vervolgens in de koelkast om af te koelen.