RECEPT | Lamsgehaktballetjes met pittige yoghurt-munt dressing
BEETGRAAG - Gebeten Door Eten
BEETGRAAG - Gebeten Door Eten
  • Geef dit recept een waardering!
  • Jouw waardering
Algemene waardering 0 (0 waarderingen)
2

Ingrediënten

  • 300 gram lamsgehakt
  • 1 sjalotje
  • Koriander
  • 2 cm verse gember
  • Olijfolie
  • Peper
  • Zout
  • 1 dl arachideolie
  • 150 ml yoghurt
  • 1 groene chilipeper
  • Halve bussel koriander
  • Verse munt
  • 2 cm geraspte verse gember
  • Halve theelepel komijnpoeder
  • Halve theelepel kurkuma
  • 1 limoen
  • Greenbirdseye chilisaus van de Hot Chili Box van Oil&Vinegar

Instructies

Opmerkingen

Log in of Registreren om een commentaar te schrijven.

Schrijf een commentaar...