Snelle Goulashsoep met Balletjes - Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak het tot het gaar is. Voeg het paprikapoeder, tomatenpuree, tomatenblokjes, rode bonen en kippenbouillon toe. Breng het geheel aan de kook en laat het ongeveer 20 minuten zachtjes koken. Voeg de peterselie toe en breng op smaak met zout en peper.

Lees Verder

Courgette Spaghetti met Groenteballetjes - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de courgettes in dunne plakjes en leg ze op een bakplaat. Bestrooi de plakjes met olijfolie, knoflook, oregano, basilicum, peterselie, tijm, paprikapoeder, zout en peper. Bak de courgettes in de oven gedurende 15 minuten.

Aardbeien Valentijn Trifle - Een Verrukkelijke Dessert Recept

Begin met het wassen van de aardbeien en snijd ze in kleine stukjes. Klop de slagroom met de poedersuiker tot het stijf is. Voeg de mascarpone, citroensap en vanille extract toe en klop het geheel nog een keer goed door.

Pasta Schotel met Gegrilde Nectarine - Anna Meyer

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water.

Gegrild paprika hapje met pesto - een heerlijk recept

Kooktijd: 20 minuten

Gevulde Pizza Ballen - Een heerlijk recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze gevulde pizza ballen is 20 minuten.

Thaise Noedelsalade met Mango - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Deze Thaise noedelsalade met mango is een recept van de Nederlandse chef-kok Anna Meyer. Anna is een gepassioneerde kok die liefde heeft voor het creëren van heerlijke gerechten met een Aziatische twist. Met dit recept kun je een heerlijke maaltijd maken die je hele gezin zal waarderen.

Vegetarische Groentesoep - Een Recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook op een laag vuur gedurende 5 minuten. Voeg de wortel, bleekselderij, courgette, tomatenblokjes en kikkererwten toe. Bak de groenten gedurende 5 minuten.

Prosecco Cocktail met Citroen - Een Verfrissende Drank voor elke Gelegenheid

1. Begin met het maken van de suikersiroop. Voeg de suiker, het water en de citroenrasp toe aan een kleine pan en breng het aan de kook. Roer regelmatig totdat de suiker is opgelost. Laat het mengsel afkoelen.