Poké Bowl met Watermeloen - Een Verfrissende Recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze Poké Bowl met watermeloen is ongeveer 15 minuten.

Lees Verder

Doperwtensoep - Een heerlijke en gezonde maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de doperwten op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Rooster de doperwten in de oven gedurende 15 minuten. Haal de doperwten uit de oven en laat afkoelen.

Sushi Taco's maken met Anna Meyer

Speculoos Toetje in een Glaasje - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Breek de speculoos in kleine stukjes en verdeel deze over een ovenschaal. Bak de speculoos in de oven gedurende 10 minuten. Laat de speculoos afkoelen.

Gegrilde Kip Tzatziki van de BBQ - Anna Meyer

Verwarm de BBQ voor op medium-hoog. Meng de olijfolie, knoflookpoeder, paprikapoeder, oregano, zout en peper in een kom. Voeg de kipfilets toe en meng goed. Leg de kipfilets op de BBQ en laat ze ongeveer 5-7 minuten per kant garen. Haal de kip van de BBQ en laat afkoelen.

Meringuerol met Lemon Curd en Pistache - Anna Meyer

Klop de eiwitten met een mixer totdat ze stijf zijn. Voeg dan geleidelijk de suiker toe en klop totdat het een glanzende meringue is. Verdeel de meringue over een bakplaat met bakpapier en bak in een oven op 100°C gedurende 1 uur.

Zelfgemaakte Romesco Saus - Een Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de tomaten, knoflook en paprika op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bak in de oven gedurende 20 minuten. Laat afkoelen.

Rucolasoep Recept - Klaar in 30 Minuten

Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui, knoflook, wortels en bleekselderij toe. Bak de groenten 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Laat de soep 10 minuten koken. Voeg de rucola toe en laat nog 5 minuten koken. Voeg het citroensap toe en pureer de soep met een staafmixer. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de soep met wat geraspte Parmezaanse kaas.

Groene Smoothie met Spinazie en Banaan - Anna Meyer

De kooktijd voor deze smoothie is slechts 5 minuten.