Zuurkoolquiche - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een quichevorm in met boter. Meng de bloem, zout en peper in een kom. Voeg de boter toe en kneed het tot een deeg. Rol het deeg uit en leg het in de quichevorm. Bak het deeg in de oven voor 10 minuten.

Lees Verder

Pizza met Pittig Gehakt - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg het gehakt toe. Bak het gehakt tot het gaar is. Voeg de ui, knoflook, oregano, basilicum, paprikapoeder, zout en peper toe en bak nog een paar minuten. Voeg de tomatenpuree toe en laat het geheel 5 minuten koken.

Bruschetta's met biefstuk - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de biefstuk in dunne plakjes en bak deze in een koekenpan met wat olijfolie. Bak de plakjes biefstuk aan beide kanten goudbruin. Voeg peper en zout naar smaak toe.

Kiwi Smoothie met Avocado - Een Verfrissende Recept

De kooktijd voor deze kiwi smoothie met avocado is ongeveer 5 minuten.

Pastarol met Spinazie (Rotolo) - Een heerlijke Italiaanse maaltijd

Kook de lasagnebladen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de bladen afkoelen en leg ze op een schone theedoek.

Amerikaanse Appeltaart met Dakje - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Vet een 9-inch springvorm in met boter.

Bubble Tea (Boba Tea) Maken - Een recept van Anna Meyer

Om Bubble Tea te maken heb je de volgende ingrediënten nodig:

Hartig Ontbijttaartje - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Klop de eieren in een kom en voeg de melk, olijfolie, zout, peper, knoflookpoeder en paprikapoeder toe. Roer alles goed door elkaar.

Mexicaanse hamburger - recept van Anna Meyer

Meng het gehakt met de ui, knoflook, komijnpoeder, paprikapoeder, chilipoeder, zout en peper. Kneed het gehakt goed door elkaar en maak er 4 gelijke burgers van.