Pasta di Charlotti
| you R cooking
| you R cooking
  • Geef dit recept een waardering!
  • Jouw waardering
Algemene waardering 0 (0 waarderingen)
5

Ingrediënten

  • Gerecht info
  • 2 personen
  • bereidingstijd 15 minuten
  • hoofdgerecht
  • Ingrediënten
  • 200 gr penne
  • 250 gr tomaten
  • 250 gr perzik
  • 100 gr witte kaas
  • 75 gr rucola
  • 1 chili peper
  • Bereiding
  • 1 ) Zet een grote pan op hoog vuur met 2 liter water en voeg wat zout toe (100 gram pasta 1 liter water)
  • 2 ) Was de tomaten en snijd deze in partjes, verwijder de zaden en het vocht uit de tomaten (dit hebben we niet nodig). Snijd de tomaten vervolgens in kleine blokjes en doe ze in een grote kom.
  • 3 ) Het water zal intussen ongeveer wel koken, voeg de penne in de pan en laat ze +/- 10 minuten koken tot ze al dente zijn (al dente = precies gaar, tussen taai en waterig in.)
  • 4 ) Terwijl de penne staan te koken heb je nog 10 minuten om de perzik, kaas en chili te snijden.
  • 5 ) Snijd de perzik in kleine blokjes en doe ze in dezelfde kom als de tomaten.

Instructies

Opmerkingen

Log in of Registreren om een commentaar te schrijven.

Schrijf een commentaar...