Gnocchi Traybake met Pesto - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de cherrytomaten toe en bak deze 2 minuten mee. Voeg de spinazie toe en bak deze tot deze geslonken is. Voeg de gnocchi toe en roer alles goed door elkaar. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de gnocchi traybake in de oven in ongeveer 20 minuten gaar. Serveer de gnocchi traybake met pesto.

Lees Verder

Stoofperen Cake Recept - Maak deze heerlijke cake met Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een cakevorm in met boter en bestuif met bloem. Meng de bloem, bakpoeder, suiker, eieren, melk, olie, vanille extract, kaneel, nootmuskaat en zout in een kom. Roer het mengsel goed door elkaar. Voeg de stoofperen toe en roer het mengsel nogmaals goed door elkaar. Giet het mengsel in de cakevorm en bak de cake in de oven gedurende 45 minuten. Controleer of de cake gaar is door er een satéprikker in te steken. Als de prikker er schoon uitkomt, is de cake gaar. Laat de cake afkoelen voordat je hem aansnijdt.

Vegetarische Paella - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de paprika's toe en bak deze 2 minuten mee. Voeg vervolgens de kruiden toe en bak nog 1 minuut. Voeg de tomatenblokjes, kikkererwten en rijst toe en bak nog 2 minuten. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Laat de paella op een laag vuur 20 minuten zachtjes koken. Voeg het citroensap toe en breng op smaak met zout en peper. Garneer de paella met de peterselie en serveer direct.

Plaattaart met Perzik - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Meng de bloem, suiker, boter, eieren, bakpoeder en vanille extract in een kom. Kneed het deeg met je handen tot een glad deeg. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak en leg het in een taartvorm. Bak de bodem in een voorverwarmde oven op 180 graden Celsius gedurende 20 minuten.

Krijg de Perfecte Kaneel Croissants met deze Recept

Begin met het mengen van de bloem, suiker, zout en gist in een kom. Voeg het lauwe water toe en kneed het deeg tot het glad is. Laat het deeg vervolgens een uur rusten. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Glühwein maken: recept van Anna Meyer

Het koken van Glühwein duurt ongeveer 20 minuten.

Grieks Gevulde Aubergine - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de aubergines in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes. Bestrijk de aubergines met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Leg de aubergines op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 20 minuten.

Pancakes met kruidnoten en banaan - recept van Anna Meyer

Meng de bloem, bakpoeder, zout en suiker in een kom. Voeg de eieren, melk en boter toe en mix het tot een glad beslag. Voeg de kruidnoten en banaan toe en mix het nogmaals.

Beschuit met Hummus en Avocado Roos - Een Heerlijke Recept

Begin met het schillen en pitjes verwijderen van de avocado. Snijd de avocado in kleine stukjes en voeg de olijfolie, citroensap, zout en peper toe. Meng alles goed en zet het opzij.