Aardbeiensalade met Geitenkaas - Een Verrukkelijke Salade

Deze salade is gemaakt door de Nederlandse chef Anna Meyer. Anna is een gepassioneerde chef die al jarenlang de lekkerste recepten maakt. Ze is gespecialiseerd in het maken van salades en heeft veel ervaring met het combineren van verschillende smaken.

Lees Verder

Tom Ka Kai Soep - Een heerlijke Thaise Soep

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook, gember, kurkuma, korianderpoeder, chili poeder en zout toe en bak deze 2-3 minuten. Voeg de kipblokjes toe en bak deze 5 minuten. Voeg de champignons toe en bak deze nog 2 minuten.

Vegetarische Aubergine Stoof - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de uien toe. Bak de uien gedurende 5 minuten tot ze zacht zijn. Voeg de knoflook toe en bak nog een minuut. Voeg de aubergineblokjes toe en bak gedurende 5 minuten. Voeg de tomatenblokjes, komijnpoeder, paprikapoeder, kurkuma, zout en peper toe en roer goed. Laat de stoofschotel 10 minuten zachtjes koken. Voeg de koriander toe en roer goed.

Paddenstoelenstoof - Een heerlijke vegetarische maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de uien toe en bak ze gedurende 5 minuten, of tot ze zacht zijn. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut. Voeg de paddenstoelen toe en bak gedurende 5 minuten, of tot ze zacht zijn. Voeg de tomatenpuree, oregano, tijm, rozemarijn, basilicum, zout en peper toe en bak nog 1 minuut.

Appel Rozijnen Koeken - Een Heerlijke Nederlandse Traktatie

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem, suiker, eieren, boter, bakpoeder en kaneel in een kom. Schil de appels en snijd ze in kleine stukjes. Voeg de appelstukjes en de rozijnen toe aan het beslag. Roer alles goed door elkaar. Vet een cakevorm in en giet het beslag in de vorm. Bak de Appel Rozijnen Koeken in de oven gedurende 30 minuten. Laat de koek afkoelen en serveer.

Kip met Champignon Roomsaus - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bestrijk de kipfilets met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Leg de kipfilets op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 20 minuten.

Zalm met Sinaasappel uit de Oven - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de sinaasappels in dunne plakjes en leg ze op een bakplaat. Bestrijk de zalmmoten met olijfolie en leg ze op de bakplaat. Bestrooi de zalmmoten met knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper. Giet het citroensap over de zalmmoten en sinaasappels.

Bloemkool Nasi - Een heerlijke en gezonde maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en leg deze op een bakplaat. Bestrijk de bloemkool met de olijfolie en zet de bakplaat in de oven. Bak de bloemkool gedurende 20 minuten.

Pasteitjes met stoofvlees - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het runderstoofvlees toe en bak het tot het gaar is. Voeg de tomatenpuree, Worcestersaus, paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, chilipoeder, zout en peper toe en roer goed door. Voeg de tomatenblokjes en kidneybonen toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.