Tortilla Wrap Pizza - Een heerlijke maaltijd in slechts 15 minuten!

Als je op zoek bent naar een snelle en smakelijke maaltijd, dan is de Tortilla Wrap Pizza precies wat je zoekt. Met slechts 15 minuten bereidingstijd is het een perfecte maaltijd voor een drukke dag. Deze pizza is gemaakt met tortilla wraps, wat betekent dat je geen deeg hoeft te kneden of te laten rijzen. Je kunt de pizza ook gemakkelijk aanpassen aan je persoonlijke smaak door verschillende toppings toe te voegen.

Lees Verder

Crème Brûlée Recept - Anna Meyer

De totale kooktijd voor deze Crème Brûlée is ongeveer 50 minuten.

Noedels met Zalm Teriyaki en Broccoli - Een Heerlijke Recept

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet apart.

Pasta met Zeevruchten - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de tomatenpuree, paprikapoeder, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed. Voeg de zeevruchten toe en bak ze 2-3 minuten. Voeg de kippenbouillon toe en laat het geheel 5 minuten koken. Voeg de pasta toe en roer goed. Laat het geheel nog 5 minuten koken. Voeg de peterselie toe en roer goed. Serveer de pasta met zeevruchten direct.

Gezonde Kapsalon van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en bak deze in een koekenpan met olijfolie. Voeg de ui, paprika en champignons toe en bak deze ook mee. Voeg de kruiden, tomatenpuree, azijn, honing, sojasaus, Worcestersaus, mosterd, mayonaise, ketchup, olijfolie, balsamicoazijn, olijven, pijnboompitten, geraspte kaas, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar.

Witlof Gratin Recept - Maak een heerlijke Gratin met Witlof

Met dit recept van Anna Meyer kun je een heerlijke Gratin met Witlof maken. Volg de stappen en geniet van deze heerlijke maaltijd. Deze Gratin is een heerlijke combinatie van smaken en is een perfecte maaltijd voor een avondje thuis.

Omelet Wrap met Spinazie - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

Groenteburgers maken - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook aan. Voeg de kikkererwten toe en bak deze nog 2 minuten mee. Voeg vervolgens de quinoa, tahin, sojasaus, sesamzaad, oregano, basilicum, peterselie, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Laat het geheel afkoelen.

Parmaham Rolletjes met Paprika - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de plakken Parmaham op een bakplaat en verdeel de paprika reepjes erover. Bestrijk de plakken met de olijfolie en balsamicoazijn. Bestrooi met zout en peper naar smaak. Bak de Parmaham rolletjes in de oven gedurende 10-15 minuten. Bestrooi met de fijngehakte peterselie en serveer direct.