Courgettetaart - Een heerlijke taart met courgette

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Vet een 9-inch springvorm in met olijfolie.

Lees Verder

Matcha Latte Recept - Maak de Perfecte Matcha Latte

Het maken van een Matcha Latte duurt ongeveer 5 minuten.

Glutenvrije Pannenkoeken - Recept van Anna Meyer

Begin met het mengen van het meel, de suiker, het bakpoeder en het zout in een kom. Voeg vervolgens de eieren toe en meng alles goed. Voeg dan de melk toe en meng alles tot een glad beslag. Voeg als laatste de boter toe en meng alles goed.

Bietenwrap met Zalm - Een heerlijke en gezonde maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de plakjes biet op een bakplaat en besprenkel met olijfolie, citroensap, balsamicoazijn, honing, zout en peper. Rooster de bieten in de oven gedurende 15-20 minuten.

Cheeseburger maken: recept van Anna Meyer

De bereidingstijd voor deze cheeseburger is ongeveer 20 minuten.

Witte Asperges met Serranoham - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de asperges en snijd de uiteinden eraf. Leg de asperges op een bakplaat en besprenkel met olijfolie, citroensap, knoflook, peper en zout. Bak de asperges in de oven gedurende 15 minuten.

Bruschetta met pompoen - een heerlijke Italiaanse snack

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de knoflook en ui in kleine stukjes. Schil de pompoen en snijd deze in kleine blokjes. Verwarm de olijfolie in een pan en voeg de knoflook, ui en pompoen toe. Bak de groenten 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe en bak nog 5 minuten.

Gevulde Varkenshaas op Zijn Italiaans - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350°F (175°C). Bestrijk de varkenshaasjes met olijfolie en bestrooi ze met knoflook, oregano, basilicum, tijm, rozemarijn, zout en peper. Leg de varkenshaasjes in een ovenschaal en bak ze in de oven gedurende 25 minuten.

Sticky Kip met Boontjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in blokjes en leg deze in een ovenschaal. Meng de olijfolie, sojasaus, honing, sesamolie, knoflook, gemberpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom en giet dit over de kip. Roer alles goed door elkaar en zorg ervoor dat de kip goed bedekt is met de marinade. Zet de ovenschaal in de oven en bak de kip in ongeveer 20 minuten gaar.