Vegetarische Mini Saucijzenbroodjes - Een recept van Anna Meyer

Meng de bloem, bakpoeder en zout in een kom. Voeg de boter toe en kneed het deeg met je handen tot het een korrelig deeg wordt. Voeg de melk toe en kneed het deeg tot het een glad deeg wordt. Wikkel het deeg in plasticfolie en zet het in de koelkast voor minimaal 30 minuten.

Lees Verder

Regenboog Lasagne met Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verhit een koekenpan met wat olie en bak hierin het gehakt samen met de ui en knoflook. Voeg de tomatenblokjes, tomatensaus, oregano, basilicum, paprikapoeder, zout en peper toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Tiramisu Ijs - Een heerlijke Italiaanse traktatie

Begin met het maken van de espresso. Laat de espresso afkoelen. Klop de slagroom met de suiker tot het stijf is. Voeg de mascarpone toe en klop het geheel nog een keer goed door. Voeg de koffielikeur toe en meng het geheel goed door elkaar.

Tropische salade met passievrucht - recept van Anna Meyer

Begin met het schillen en snijden van de passievruchten, mango, komkommer, paprika en avocado. Meng de stukjes fruit en groente in een kom. Voeg de olijfolie, citroensap, honing, sesamzaad en sesamolie toe en meng alles goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.

Meringuerol met Lemon Curd en Pistache - Anna Meyer

Klop de eiwitten met een mixer totdat ze stijf zijn. Voeg dan geleidelijk de suiker toe en klop totdat het een glanzende meringue is. Verdeel de meringue over een bakplaat met bakpapier en bak in een oven op 100°C gedurende 1 uur.

Muffins met vanille - heerlijk basisrecept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng in een kom de bloem, bakpoeder, zout en suiker. Voeg de eieren, melk, olie en vanille-extract toe en mix alles goed door elkaar. Verdeel het beslag over 12 muffinvormpjes en bak de muffins in ongeveer 20 minuten gaar. Laat de muffins afkoelen op een rooster.

Indische Andijviestamppot - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Schil de uien en snijd ze in kleine stukjes. Snijd de andijvie in dunne reepjes. Verhit de olijfolie in een grote pan en fruit hierin de uien en knoflook. Voeg de andijvie toe en bak deze 5 minuten mee. Voeg de kruiden toe en bak nog 2 minuten mee. Voeg de aardappelblokjes toe en bak nog 5 minuten mee. Voeg de kokosmelk toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken. Voeg eventueel nog wat zout en peper toe naar smaak. Verdeel de Indische Andijviestamppot over 4 ovenschaaltjes en zet deze 10 minuten in de oven. Serveer de Indische Andijviestamppot met wat yoghurt en verse koriander.

Lemon Meringue Cupcakes - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtige massa. Voeg de boter toe en mix tot een glad mengsel. Voeg de bloem, bakpoeder, citroensap, melk en citroenschil toe en mix tot een glad beslag. Verdeel het beslag over 12 cupcakevormpjes en bak de cupcakes in de oven gedurende 20 minuten.

Zelfgemaakte Vegan Burgers - Een Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Meng alle ingrediënten in een grote kom. Voeg olijfolie, sojasaus, tomatenpuree, citroensap en water toe en meng goed. Maak 8-10 burgers van het mengsel en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de burgers gedurende 25-30 minuten in de oven. Serveer de burgers met een salade of groenten.