Bruschetta met Parmaham en Perzik - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de sneetjes brood op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie. Bak de sneetjes brood in de oven gedurende 10 minuten, of totdat ze goudbruin zijn. Haal de sneetjes uit de oven en leg er een plakje Parmaham op. Leg de plakjes perzik erbovenop en bestrijk met de balsamicoazijn. Bestrooi met de fijngehakte basilicum, zout en peper. Serveer de Bruschetta met Parmaham en Perzik direct.

Lees Verder

Pasta met paddenstoelen en champignons - recept van Anna Meyer

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie en boter in een grote koekenpan. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut. Voeg de paddenstoelen en champignons toe en bak deze 5 minuten. Voeg de gehakte kruiden toe en bak nog 1 minuut. Voeg de gekookte pasta toe en roer alles goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Serveer direct.

Pompoen Chili Recept - Klaar in 30 Minuten

Verwarm de olie in een grote pan en voeg de ui toe. Bak de ui totdat deze glazig is. Voeg de knoflook toe en bak nog een paar minuten. Voeg vervolgens de kruiden toe en bak nog een paar minuten. Voeg de tomatenblokjes, kidneybonen, maïs, pompoenpuree en het water toe. Breng het geheel aan de kook en laat het ongeveer 20 minuten zachtjes koken. Proef en voeg eventueel nog wat zout toe. Serveer de chili met rijst of tortillachips.

Andijviestamppot met gerookte kip - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Was de andijvie en snijd deze in dunne reepjes. Verwarm de olijfolie in een grote pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de andijvie toe en bak deze 5 minuten mee. Voeg de gerookte kip toe en bak deze nog 5 minuten mee. Voeg de boter toe en laat deze smelten. Voeg de bloem toe en roer goed. Voeg de kippenbouillon toe en roer goed. Breng het geheel aan de kook en laat het 10 minuten zachtjes koken. Voeg de mosterd, peterselie, zout en peper toe en roer goed. Verdeel het geheel over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de andijviestamppot met gerookte kip in 25 minuten gaar. Serveer de andijviestamppot met gerookte kip met een frisse salade.

Madeleines - Een klassieke Franse koekjesrecept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de boter in een pannetje en laat het afkoelen. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtige massa. Voeg het vanille extract toe en meng het goed. Voeg de bloem, bakpoeder en gesmolten boter toe en meng het tot een glad beslag. Vet de Madeleine-vormpjes in met wat boter en giet het beslag erin. Bak de Madeleines in de oven gedurende 10-12 minuten. Laat de Madeleines afkoelen en serveer ze met poedersuiker.

Pasta met Romige Bloemkoolsaus - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de bloemkool in kleine stukjes. Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de knoflook en de bloemkool toe. Bak de bloemkool gedurende 5 minuten. Voeg de boter toe en laat deze smelten. Voeg de bloem toe en roer goed. Voeg de kookroom toe en laat het geheel 5 minuten koken. Voeg de Parmezaanse kaas, zout en peper toe en roer goed. Voeg de gekookte pasta toe en roer alles goed door elkaar. Serveer de pasta met romige bloemkoolsaus direct.

Panna Cotta met Frambozen in een Glaasje - Recept

Verwarm de slagroom, melk en suiker in een steelpan. Voeg de gelatine toe en laat het mengsel 5 minuten zachtjes koken. Haal de pan van het vuur en laat het afkoelen. Voeg de frambozen toe en roer goed door. Verdeel het mengsel over 4 glaasjes en laat het afkoelen in de koelkast. Laat het minstens 2 uur staan voordat je het serveert.

Nacho Ovenschotel - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin het gehakt rul. Voeg de ui, knoflook, paprikapoeder, cayennepeper, oregano, knoflookpoeder, zout en peper toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg vervolgens de tomatenpuree toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken. Voeg de maïs, kidneybonen en een klein beetje water toe en laat het geheel nog 5 minuten koken.

Oosterse Gehaktballetjes met Ketjapsaus - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng in een kom het gehakt, de ui, knoflook, ketjap, sambal, gemberpoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, paprikapoeder en zout. Kneed het gehaktmengsel goed door elkaar. Maak vervolgens kleine balletjes van het gehaktmengsel en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de balletjes in de oven gedurende 20 minuten.