Bladerdeegbroodjes met zuurkool - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in 8 stukken. Leg de stukken op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de bladerdeegstukken in de oven gedurende 10-15 minuten tot ze goudbruin zijn.

Lees Verder

Pasta met Burrata - Een heerlijke Italiaanse maaltijd

1. Breng een pan met water en zout aan de kook. Voeg de pasta toe en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Vegetarische Goulash - Een heerlijke maaltijd in slechts 30 minuten!

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de paprika toe en bak nog een paar minuten. Voeg de tomatenblokjes, kidneybonen, paprikapoeder, komijnpoeder, chilipoeder, zout en peper toe en roer goed. Laat de goulash 10 minuten zachtjes koken.

Witlof Schotel met Ham en Kaas - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de witlof in dunne plakjes en leg deze in een ovenschaal. Voeg de ham toe en bestrooi met de geraspte kaas. Zet de ovenschaal in de oven en bak de witlof schotel gedurende 20 minuten.

Bounty Balls - Een heerlijke traktatie in een handomdraai

Begin met het smelten van de chocolade. Doe dit in een pannetje op laag vuur. Roer regelmatig om te voorkomen dat de chocolade aanbrandt. Zodra de chocolade gesmolten is, voeg je de kokosrasp, gesmolten boter, suiker en melk toe. Roer alles goed door elkaar.

Bananenloempia's maken met Anna Meyer

De kooktijd voor bananenloempia's is ongeveer 20 minuten. Het duurt ongeveer 10 minuten om de vulling te maken en 10 minuten om de loempia's te bakken.

Mini Tortilla Hoorntjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze mini tortilla hoorntjes is 10-12 minuten.

Salade met gerookte zalm en avocado - recept van Anna Meyer

Kook de gerookte zalm volgens de verpakking. Laat de zalm afkoelen en snijd deze in kleine stukjes.

Klassiek Broodje Hamburger - Recept van Anna Meyer

Verwarm de grill of een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg wat olie toe aan de pan en leg de hamburgers erin. Bak de hamburgers aan beide kanten goudbruin. Voeg naar smaak zout en peper toe.