Andijvie Smoothie Recept - Maak deze Verfrissende Smoothie in 5 Minuten

Kooktijd: 5 minuten

Lees Verder

BLT Wraps met Yoghurtdressing - Een Heerlijke Lunch

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de plakken bacon op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10-15 minuten. Haal de bacon uit de oven en laat afkoelen.

Gemarineerde Biefstukspies - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng de olijfolie, knoflook, citroensap, oregano en peper in een kom. Voeg de biefstukblokjes toe en meng goed. Laat de biefstukblokjes minstens een uur marineren in de saus.

Marokkaanse Stamppot Recept - Klaar in 30 Minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukjes. Pel en snipper de ui en knoflook. Verwarm de olijfolie in een grote pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt rul. Voeg de kruiden toe en roer goed door. Voeg de aardappelen toe en roer goed door. Voeg de kippenbouillon toe en breng het geheel aan de kook. Laat het geheel 10 minuten koken. Verdeel het geheel over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de stamppot in 20 minuten gaar. Serveer de stamppot met wat extra olijfolie en wat verse kruiden.

Romige Zoete Aardappel BBQ Salade - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de zoete aardappelblokjes op een bakplaat en bestrijk met olijfolie. Bak de zoete aardappelblokjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn. Laat afkoelen.

Kip Hawaï Spiesjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de kipfilet in kleine blokjes en doe deze in een kom. Voeg de olijfolie, ketjap, sambal, gemberpoeder, knoflookpoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar. Laat de kip even marineren terwijl je de rest van de ingrediënten klaar maakt.

Gevulde Champignons met Spekjes - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Was de champignons en verwijder de steel. Snijd de knoflook fijn en verwarm de olijfolie in een pan. Voeg de knoflook toe en bak de spekjes. Voeg de peterselie toe en bak nog een paar minuten. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Portobello met Couscous - Een heerlijke vegetarische maaltijd

Verwarm de oven voor op 375 graden Fahrenheit. Spoel de portobello's af en dep ze droog met keukenpapier. Verwijder de steel en snijd de portobello's in plakjes. Leg de plakjes op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bak de portobello's in de oven gedurende 15 minuten.

Griekse Pita Burgers - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Meng het lamsgehakt, ei, peterselie, knoflook, komijn, koriander, paprika, zout en peper in een kom. Meng alles goed met je handen totdat alle ingrediënten goed vermengd zijn. Maak vervolgens 4 gelijke burgers van het gehaktmengsel.