Quinoa met rode biet - een heerlijke maaltijd in slechts 30 minuten!

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de rode bieten en snijd ze in kleine stukjes. Leg de stukjes biet op een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie, citroensap, knoflook, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper. Rooster de bieten in de oven gedurende 20 minuten.

Lees Verder

Pasta met courgette en citroen - een heerlijke maaltijd in 20 minuten

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de courgette in kleine blokjes en pers de citroen uit.

Romige Vegan Risotto - Een heerlijke maaltijd in slechts 30 minuten!

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg de rijst toe en bak nog een paar minuten, roer regelmatig. Voeg de witte wijn toe en kook tot de wijn is verdampt. Voeg de bouillon toe, een kopje tegelijk, en roer regelmatig. Kook tot de rijst gaar is, ongeveer 20 minuten. Voeg de vegan kaas toe en roer tot de kaas is gesmolten. Voeg de peterselie toe en breng op smaak met zout en peper.

Frisse Toast met Hüttenkäse en Serranoham - Een heerlijk recept

Als je op zoek bent naar een lekker en gezond recept, dan is frisse toast met Hüttenkäse en Serranoham een geweldige optie. Het is een heerlijke maaltijd die je in slechts een paar minuten klaar kunt maken. Met de juiste ingrediënten en de juiste bereidingswijze kun je een heerlijke maaltijd creëren die je hele gezin zal waarderen.

Zelfgemaakte Kip Korma - Een Heerlijke Indiase Maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui toe. Bak de ui gedurende 5 minuten totdat deze zacht is. Voeg de knoflook toe en bak nog een minuut. Voeg de kip toe en bak gedurende 5 minuten. Voeg de kruiden toe en bak nog een minuut. Voeg de kokosmelk toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken. Voeg de yoghurt toe en laat het geheel nog 5 minuten zachtjes koken. Voeg de koriander toe en roer goed door. Verdeel het geheel over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de kip korma gedurende 20 minuten. Serveer de kip korma met rijst of naanbrood.

Aardappelsalade Recept van Anna Meyer

Kook de aardappelen in gezouten water tot ze gaar zijn. Laat de aardappelen afkoelen en snijd ze in kleine blokjes. Voeg de ui, mosterd, azijn, olijfolie, mayonaise, kappertjes en peterselie toe en meng alles goed. Breng op smaak met zout en peper. Laat de salade minstens een uur in de koelkast staan voordat je het serveert.

Koolhydraatarme Lasagne - Een Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verhit een koekenpan met wat olie en bak hierin het gehakt samen met de ui en knoflook. Voeg de tomatenblokjes, oregano, basilicum, paprikapoeder, zout en peper toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Gnocchi met Pesto en Courgette - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Breng een pan met water en wat zout aan de kook. Voeg de gnocchi toe en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de gnocchi af en zet deze apart.

Paasbrood Vlecht - Een Heerlijke Traditionele Paasgerecht

Begin met het mengen van de bloem, suiker, zout en gist in een kom. Voeg de boter, eieren en melk toe en kneed het deeg tot het glad is. Laat het deeg dan een uur rusten. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.