Bloemkool Broccoli Curry - Een heerlijke Indiase maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de bloemkool en broccoli in kleine stukjes. Snipper de uien en knoflook. Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de uien en knoflook toe. Bak de uien en knoflook tot ze glazig zijn. Voeg de kruiden toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg de bloemkool en broccoli toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg de kokosmelk toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken. Voeg eventueel nog wat zout toe naar smaak.

Lees Verder

Gebakken Ricotta Dip Uit De Oven - Een Heerlijke Recept

De kooktijd voor deze gebakken ricotta dip uit de oven is 25-30 minuten.

Aardbeien Yoghurt Cake - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een cakevorm in met boter en bestuif met bloem.

Brownies met aardbeien - een heerlijke traktatie!

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de chocolade en boter samen in een steelpan. Voeg de suiker toe en roer tot het een glad mengsel is. Voeg de eieren toe en roer tot het een glad mengsel is. Voeg de bloem en bakpoeder toe en roer tot het een glad mengsel is. Voeg de aardbeien toe en roer tot het een glad mengsel is.

Verse Pizza Margherita - Een authentieke Italiaanse pizza

Meng de bloem, gist, zout en olijfolie in een kom. Voeg het lauwe water toe en kneed het deeg tot het glad en elastisch is. Laat het deeg vervolgens een uur rusten.

Bruschetta's met paddenstoelen - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de sneetjes stokbrood op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10 minuten. Verwarm ondertussen de olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook toe. Voeg de paddenstoelen toe en bak ze gedurende 5 minuten. Voeg de peterselie, basilicum, zout en peper toe en bak nog eens 5 minuten. Haal de stokbrood uit de oven en leg de paddenstoelenmengsel erop. Serveer direct.

Cranberry Cheesecake Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Breek de biscuitjes in kleine stukjes en meng deze met de gesmolten boter. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm en druk het aan. Bak de bodem 10 minuten in de oven. Laat de bodem afkoelen.

Bladerdeeghapjes met Gekaramelliseerde Peer - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verwarm de boter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de peren toe en bak ze gedurende 5 minuten. Voeg de suiker, citroensap, kaneel en vanille extract toe en bak nog eens 5 minuten. Laat de peren afkoelen.

Stokbroodje Kruidenboter Nachos - Een Heerlijke Snack

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Snijd het stokbroodje in kleine stukjes en leg deze op een bakplaat. Bestrijk het stokbroodje met de kruidenboter. Bestrooi de stukjes stokbroodje met de geraspte kaas, ui, paprika, tomaat, jalapeño, olijven, avocado, komkommer, koriander, limoen, knoflook, chilipepers, zure room, zout en peper. Bak het stokbroodje in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de kaas gesmolten is en het stokbroodje goudbruin is.