Kroepoek met Krabsalade - Een heerlijke maaltijd in 15 minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de kroepoek op een bakplaat en bak deze in de oven gedurende 10 minuten.

Lees Verder

Vegan Pavlova - Een heerlijke, veganistische dessert

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Vet een bakplaat in met kokosolie. Klop de eieren in een kom totdat ze licht en schuimig zijn. Voeg de suiker, bloem, kokosolie, vanille-extract en zout toe en mix totdat alles goed gemengd is. Giet het mengsel op de bakplaat en bak gedurende 25-30 minuten. Laat de Pavlova afkoelen voordat je hem serveert.

Broodje Bapao: Een Heerlijke Indonesische Snack

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng de rijstmeel met de olie en voeg de ui, knoflook, sambal oelek, ketoembar, korianderpoeder, gemberpoeder, kurkuma en zout toe. Voeg het water toe en kneed het deeg tot een soepel deeg. Laat het deeg 10 minuten rusten.

Mini Hamburgers met Truffelmayonaise - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng in een kom het gehakt, de eieren, het paneermeel, de peterselie, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper. Kneed het gehaktmengsel goed door elkaar. Maak met je handen 8 kleine hamburgers van het gehaktmengsel. Verhit de olijfolie en truffelolie in een koekenpan en bak de hamburgers aan beide kanten goudbruin. Leg de hamburgers op een bakplaat en zet ze 10 minuten in de oven.

Mexicaanse Pastasalade met Mais - Anna Meyer

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Voeg de mais, paprika, ui, komkommer, olijfolie, citroensap, zout en peper toe aan de afgekoelde pasta. Roer goed om te combineren. Voeg de koriander toe en roer nogmaals. Serveer de salade op kamertemperatuur of koud.

Pasta met zalm en broccoli - een heerlijke maaltijd in 20 minuten

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de zalmfilet in kleine stukjes en de broccoli in kleine roosjes. Verhit de olijfolie in een pan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut en voeg dan de zalm en de broccoli toe. Bak deze 5 minuten en voeg dan het citroensap, de peterselie, zout en peper toe. Laat het geheel nog 5 minuten bakken. Voeg dan de gekookte pasta toe en meng alles goed door elkaar. Laat het geheel nog 2 minuten bakken en je maaltijd is klaar.

Aspergesoep Recept - Klaar in 30 Minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de asperges en snijd ze in stukken. Snipper de uien en knoflook. Verwarm de olijfolie in een grote pan en fruit hierin de uien en knoflook. Voeg de asperges toe en bak deze 2 minuten mee. Voeg de bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Laat de soep 10 minuten zachtjes koken.

Vegan Pancakes Recept - Maak heerlijke veganistische pannenkoeken in 20 minuten

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

Chocolade Chip Cookies - Recept van Anna Meyer

Kooktijd: 10-12 minuten