Gezonde(re) Tortilla Chips maken met Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de tortilla's in 8 stukken en leg ze op een bakplaat. Sprenkel de olijfolie over de chips en strooi de kruiden erover. Bak de chips in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn. Laat de chips afkoelen en geniet ervan!

Lees Verder

Couscous met rode kool en geitenkaas - een heerlijke maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de rode kool op een bakplaat en besprenkel met olijfolie, citroensap, knoflook, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper. Rooster de rode kool in de oven gedurende 20 minuten.

Amandelstaaf Recept - Eenvoudig en Heerlijk

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, suiker, boter, eieren, melk, amandelschaafsel, bakpoeder en vanille extract in een kom. Kneed het deeg tot een soepel geheel. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak tot een lap van ongeveer 1 cm dik. Snijd de lap in rechthoekige stukken van ongeveer 5 cm breed en 10 cm lang. Leg de stukken op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de Amandelstaaf in ongeveer 20 minuten goudbruin. Laat de Amandelstaaf afkoelen op een rooster.

Mini Quiche met Courgette - Een Heerlijk Recept

Begin met het maken van de deeg. Doe de bloem, boter, ei en zout in een kom en kneed het tot een deeg. Verdeel het deeg in 8 stukken en rol elk stuk uit tot een dunne plak. Leg de plakken op een met bakpapier beklede bakplaat.

Mini Pesto Broodjes - Een Heerlijke Snack voor elke Gelegenheid

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in kleine stukjes. Leg de stukjes op een bakplaat en bestrijk ze met de pesto. Bestrooi de stukjes met de geraspte kaas. Klop het ei los en bestrijk de stukjes met het ei. Bak de broodjes in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat ze goudbruin zijn.

Zelfgemaakte limonade met watermeloen - recept van Anna Meyer

Het kost ongeveer 10 minuten om de limonade te maken.

Linzensoep Recept - Klaar in 30 Minuten

Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui, knoflook, wortel, bleekselderij en laurierblaadjes toe. Bak de groenten op een middelhoog vuur gedurende 5 minuten. Voeg de kruiden toe en bak nog eens 2 minuten. Voeg de linzen toe en bak nog eens 2 minuten. Voeg het water toe en breng aan de kook. Laat de linzensoep 20 minuten zachtjes koken. Breng de soep op smaak met zout en peper. Serveer de linzensoep met wat vers brood.

Salade met Biefstuk en Asperges - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de biefstuk in dunne plakjes en leg deze op een bakplaat. Bestrooi de biefstuk met zout en peper. Bak de biefstuk in de oven gedurende 10 minuten.

Recept voor Frisse Rode Bietensap | Anna Meyer

Het klaarmaken van de frisse rode bietensap duurt ongeveer 15 minuten.