Trio van Vis Voorgerechten - Een Verrukkelijke Recept van Anna Meyer

Begin met het maken van de saus. Meng de mayonaise, citroensap, peterselie, dille, koriander, knoflook, olijfolie, zout en peper in een kom. Roer goed om alles te combineren. Zet de saus apart.

Lees Verder

Vegan Wentelteefjes - Een heerlijk ontbijt met Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de vegan boter in een kom. Voeg de suiker, kaneel, plantaardige melk, appelmoes, havermout, tarwebloem en bakpoeder toe en meng goed. Voeg de plantaardige olie toe en meng tot een glad beslag. Verdeel het beslag over een ingevette ovenschaal en bak de wentelteefjes in de oven gedurende 20 minuten.

Ovenschotel met Aardappel en Falafel - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak de aardappelblokjes en uien gedurende 5 minuten. Voeg de knoflook toe en bak nog een minuut. Voeg de falafel, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe en bak nog een minuut.

Kip met Cranberry Uit de Oven - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Meng de ui, knoflook, tijm, oregano, paprikapoeder, zout en peper in een kom. Voeg de cranberrysap en olijfolie toe en meng goed. Giet het mengsel over de kipfilets en zorg ervoor dat ze goed bedekt zijn. Bak de kip in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat de kip gaar is. Serveer de kip met cranberry uit de oven met een salade of aardappelpuree.

Harira Soep - Een traditionele Marokkaanse Soep

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak deze 2-3 minuten. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut. Voeg vervolgens alle kruiden toe en bak nog 1 minuut. Voeg de tomatenblokjes, kikkererwten, linzen en kippenbouillon toe en breng aan de kook. Laat de soep 15-20 minuten zachtjes koken. Voeg het citroensap toe en kruid de soep naar smaak met zout en peper. Voeg de verse koriander toe en serveer de soep warm.

Ontbijt Quesadilla's met Roerei - Een Heerlijk Ontbijt Recept

Kooktijd: 20 minuten

Pizzabroodjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het pizzadeeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Snijd het deeg in 8 stukken en leg de stukken op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de stukken deeg met tomatensaus en verdeel de geraspte kaas, olijven, paprika, ui, champignons, ananas, ham, salami, peperoni, tonijn, kip, garnalen, kaas, tomaat, spinazie, courgette, paprika, champignons, ui, knoflook, oregano, basilicum, peterselie, rozemarijn, tijm, pijnboompitten, walnoten, amandelen, sesamzaadjes en zonnebloempitten erover.

BLT Wraps met Yoghurtdressing - Een Heerlijke Lunch

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de plakken bacon op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10-15 minuten. Haal de bacon uit de oven en laat afkoelen.

Gnocchi Traybake met Pesto - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de cherrytomaten toe en bak deze 2 minuten mee. Voeg de spinazie toe en bak deze tot deze geslonken is. Voeg de gnocchi toe en roer alles goed door elkaar. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de gnocchi traybake in de oven in ongeveer 20 minuten gaar. Serveer de gnocchi traybake met pesto.