Broodrolletjes met gedroogde tomaat - een heerlijk recept

Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook op een matig vuur gedurende 5 minuten. Voeg de gedroogde tomaat, basilicum en kaas toe en bak nog eens 5 minuten. Laat de vulling afkoelen.

Lees Verder

Quinoa Soep met Zoete Aardappel - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen.

Aardbeiensalade met Geitenkaas - Een Verrukkelijke Salade

Deze salade is gemaakt door de Nederlandse chef Anna Meyer. Anna is een gepassioneerde chef die al jarenlang de lekkerste recepten maakt. Ze is gespecialiseerd in het maken van salades en heeft veel ervaring met het combineren van verschillende smaken.

Kiwi Smoothie met Avocado - Een Verfrissende Recept

De kooktijd voor deze kiwi smoothie met avocado is ongeveer 5 minuten.

Shakshuka met zoete aardappel - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook, paprika's, komijnpoeder, paprikapoeder, chilipoeder en zout toe en bak 5 minuten, of tot de ui zacht is. Voeg de tomaten en zoete aardappel toe en kook 10 minuten, of tot de saus is ingedikt.

Serranoham Rolletjes met Mozzarella - Een Heerlijk Recept

De kooktijd voor deze Serranoham Rolletjes met Mozzarella is 15 minuten.

Roerbak met Kip, Groenten en Pindasaus - Anna Meyer

Verwarm de olie in een wok of grote koekenpan. Voeg de kip, uien, knoflook, paprika's en sperziebonen toe en bak deze ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens de pindakaas, sojasaus, ketjap, sesamolie, suiker, gemalen gember, koriander, knoflook, chilipeper, komijn, kurkuma, kaneel, nootmuskaat, zout en peper toe en roerbak alles nog eens 5 minuten.

Kip Kerrie met Bloemkoolrijst - Een Heerlijke Indiase Maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de kipblokjes toe en bak ze tot ze goudbruin zijn. Voeg de kerriepoeder, komijnpoeder, kurkuma, chili poeder en zout toe en roer goed. Voeg de tomatenblokjes toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Quiche met broccoli en spekjes - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Vet een quichevorm in met boter en leg het deeg erin. Bak het deeg in de oven gedurende 10 minuten.