Snelle Bolognesesaus Recept - Klaar in 30 Minuten

Klaar in 30 minuten.

Lees Verder

Speculoos Toetje in een Glaasje - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Breek de speculoos in kleine stukjes en verdeel deze over een ovenschaal. Bak de speculoos in de oven gedurende 10 minuten. Laat de speculoos afkoelen.

Pasta met Kip en Romige Spinazie - Een Heerlijke Maaltijd in 20 Minuten

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui, knoflook en kip toe. Bak de kip aan totdat het gaar is. Voeg de spinazie toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg de kookroom, paprikapoeder, oregano, zout en peper toe en laat het geheel nog een paar minuten koken.

Bruschetta met Gegrilde Groenten - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de knoflook, paprika's, courgette en ui in kleine stukjes. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de groenten toe. Bak de groenten op middelhoog vuur gedurende 10 minuten. Voeg de oregano, basilicum, zout en peper toe en bak nog 5 minuten.

Pizza Calzone - Een heerlijke Italiaanse pizza met een knapperige korst

Meng de bloem, zout, olijfolie, suiker en gist in een kom. Voeg het lauwe water toe en kneed het deeg tot het glad en elastisch is. Laat het deeg 30 minuten rusten.

Courgette Spaghetti met Halloumi - Een heerlijke vegetarische maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de courgettes in dunne plakjes en leg ze op een bakplaat. Bestrooi de plakjes met zout en peper en bak ze in de oven gedurende 15 minuten.

Garnalen met Chorizo van de Bakplaat - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snij de chorizo in kleine stukjes en hak de knoflook fijn. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de chorizo toe. Bak de chorizo gedurende 5 minuten. Voeg de knoflook toe en bak nog een minuut.

Quiche met kip en spinazie - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een quichevorm in met boter en bekleed de bodem met het deeg. Bak het deeg in de oven gedurende 10 minuten. Verwijder het deeg uit de oven en laat het afkoelen.

Limoen Avocado Cheesecake - Een heerlijke traktatie

Verwarm de oven voor op 180 graden. Breek de koekjes in kleine stukjes en meng deze met de gesmolten boter. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm en druk het aan. Bak de bodem 10 minuten in de oven.