Courgettespread maken met Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de courgettes en snijd ze in kleine stukjes. Doe de stukjes courgette in een ovenschaal en voeg de knoflook, olijfolie, zout, peper en citroensap toe. Roer alles goed door elkaar en zet de schaal in de oven. Bak de courgettes gedurende 20 minuten. Haal de schaal uit de oven en laat de courgettes afkoelen.

Lees Verder

Frisse Toast met Hüttenkäse en Serranoham - Een heerlijk recept

Als je op zoek bent naar een lekker en gezond recept, dan is frisse toast met Hüttenkäse en Serranoham een geweldige optie. Het is een heerlijke maaltijd die je in slechts een paar minuten klaar kunt maken. Met de juiste ingrediënten en de juiste bereidingswijze kun je een heerlijke maaltijd creëren die je hele gezin zal waarderen.

Macaroni Salade Recept - Klaar in 15 Minuten

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de macaroni afkoelen.

Ratatouille Ovenschotel met Aardappelschijfjes

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en fruit de ui en knoflook aan. Voeg de tomatenblokjes, oregano, basilicum, tijm, suiker, zout en peper toe en laat het geheel 5 minuten koken. Voeg de courgette, aubergine, paprika, champignons, maïs en kidneybonen toe en laat het geheel nog 10 minuten koken.

Ovenschotel met Courgetterolletjes - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de courgette in dunne plakken en leg de plakken op een bakplaat. Bestrijk de plakken met olijfolie en bestrooi met knoflook, oregano, basilicum, tijm, zout en peper. Bak de courgetteplakken in de oven gedurende 15 minuten.

Gepofte Zoete Aardappel met Zuurkool - Een Heerlijke Recept

Stap 1: Verwarm de oven voor op 400 graden Fahrenheit. Schil de zoete aardappels en snijd ze in kleine stukjes. Leg de stukjes zoete aardappel op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bak de zoete aardappelen in de oven gedurende 25-30 minuten of totdat ze gaar zijn.

Quiche met Gorgonzola - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem en de boter in een kom tot een kruimelig mengsel. Voeg de eieren toe en kneed het deeg tot een bal. Rol het deeg uit en bekleed een quichevorm met het deeg. Bak het deeg in de oven gedurende 10 minuten.

Klassieke Carpaccio - Een recept van Anna Meyer

Begin met het snijden van het rundvlees in dunne plakjes. Zorg ervoor dat de plakjes zo dun mogelijk zijn. Leg de plakjes op een bord en besprenkel ze met olijfolie, citroensap, peper en zout. Bestrooi de plakjes met de pijnboompitten, Parmezaanse kaas en peterselie. Laat de carpaccio minstens een uur marineren in de koelkast.

Zoete Aardappel Pakketjes van de BBQ - Anna Meyer

De kooktijd voor deze zoete aardappel pakketjes van de BBQ is ongeveer 20 minuten.