Erwtensoep, kropsla, Noordzeekrab en kerriemascarpone
Hap & tap
Hap & tap
  • Geef dit recept een waardering!
  • Jouw waardering
Algemene waardering 0 (0 waarderingen)
3

Ingrediënten

  • 800 g diepvrieserwten
  • 1,5 L kippenbouillon
  • Zwarte peper
  • Zout
  •  
  • Voor de kropsla
  • 2 kleine kropslaatjes (ook wel suikersla genoemd)
  •  
  • Voor de court-bouillon
  • 1 L water
  • 2 uien (fijngesneden)
  • 2 stengels bleekselder (fijngesneden)
  • 1 wortelen (fijngesneden)
  • ½ bosje peterselie (fijngesneden)
  • 2 takjes verse tijm (fijngesneden)
  • 1 blaadje laurier
  • 2 mespuntjes witte peperkorrels
  • 1 teentje knoflook (fijngesneden)
  • 1,5 cl witte wijnazijn
  • 1 dl droge, witte wijn

Instructies

Opmerkingen

Log in of Registreren om een commentaar te schrijven.

Schrijf een commentaar...