Bruschetta met Gegrilde Groenten - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de knoflook, paprika's, courgette en ui in kleine stukjes. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de groenten toe. Bak de groenten op middelhoog vuur gedurende 10 minuten. Voeg de oregano, basilicum, zout en peper toe en bak nog 5 minuten.

Lees Verder

Toetje van Kletskoppen met Ijs - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Leg de kletskoppen in een ovenschaal en strooi er de suiker, kaneel en boter overheen. Bak de kletskoppen in de oven gedurende 15 minuten.

Caesar Salade met Pasta en Kip - Anna Meyer

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en laat afkoelen.

Kip Teriyaki - Een heerlijke Japanse kipgerecht

Begin met het snijden van de kipfilet in kleine stukjes. Zorg ervoor dat de stukjes ongeveer even groot zijn.

Ravioli met champignonvulling - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook gedurende 1 minuut. Voeg de champignons toe en bak deze gedurende 5 minuten. Voeg de boter toe en laat deze smelten. Voeg de gehakte peterselie toe en bak deze gedurende 1 minuut. Voeg de geraspte Parmezaanse kaas toe en bak deze gedurende 1 minuut. Voeg zout en peper naar smaak toe. Voeg de gekookte ravioli toe en meng alles goed door elkaar. Laat de ravioli met champignonvulling nog 2 minuten bakken. Serveer de ravioli met champignonvulling direct.

Caribische Bowl met Bakbanaan - Een heerlijke recept van Anna Meyer

3 Kleuren IJscake met Bosvruchten - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Breek de biscuitjes in kleine stukjes en meng deze met de gesmolten boter en suiker. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm en druk het aan. Bak de bodem in de oven gedurende 10 minuten. Laat de bodem afkoelen.

Krabkoekjes (Surimi) - Een heerlijk recept van Anna Meyer

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Quiche met witlof en ham - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem en de boter in een kom tot een kruimelig mengsel. Voeg de eieren, melk en kaas toe en kneed tot een deeg. Rol het deeg uit en bekleed een quichevorm. Bak de quichevorm in de oven gedurende 15 minuten.