Broccolischotel met Brie - Een heerlijke maaltijd in slechts 30 minuten!

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de brie in kleine blokjes. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook gedurende 1 minuut. Voeg de broccoliroosjes toe en bak deze gedurende 5 minuten. Voeg de kruiden toe en bak nogmaals gedurende 1 minuut. Voeg de brie toe en bak nogmaals gedurende 1 minuut. Verdeel de broccolischotel over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de schotel gedurende 15 minuten. Serveer de schotel warm.

Lees Verder

Kipsaté maken volgens de recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snij de kipfilet in blokjes van ongeveer 2 cm. Pel en snipper de uien en knoflook. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak de kipfilet, uien en knoflook op middelhoog vuur gedurende 5 minuten. Voeg de ketjap manis, tomatenpuree, paprikapoeder, oregano, tijm, basilicum, zout en peper toe en roer goed door. Laat het geheel nog 5 minuten bakken.

Pita met kruidige kipballetjes en wortel - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in kleine blokjes en doe deze in een kom. Voeg de paprikapoeder, knoflookpoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar. Voeg de olijfolie toe en meng alles goed door elkaar. Verdeel het kipmengsel over een bakplaat en zet deze in de oven. Bak de kipballetjes in ongeveer 15 minuten gaar.

Rucolasoep Recept - Klaar in 30 Minuten

Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui, knoflook, wortels en bleekselderij toe. Bak de groenten 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Laat de soep 10 minuten koken. Voeg de rucola toe en laat nog 5 minuten koken. Voeg het citroensap toe en pureer de soep met een staafmixer. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de soep met wat geraspte Parmezaanse kaas.

Bruschetta met Avocado en Ham - Een Heerlijke Recept

De kooktijd voor deze bruschetta met avocado en ham is 15 minuten.

Gourmet Pannenkoekjes - Een recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze gourmet pannenkoekjes is ongeveer 30 minuten.

Griezelige Donuts - Een Spookachtig Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350 graden. Meng de bloem, bakpoeder, zout en suiker in een kom. Voeg de melk, eieren, boter en vanille-extract toe en meng tot een glad beslag. Voeg de chocolade-chips toe en meng goed.

Ovenschotel met Boontjes - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de boontjes toe en bak ze nog een paar minuten. Voeg de paprikapoeder, tijm, oregano, zout en peper toe en roer goed. Voeg de kookroom toe en laat het geheel 5 minuten koken. Verdeel het boontjesmengsel over een ovenschaal en strooi de geraspte kaas erover. Bak de ovenschotel in de oven gedurende 25 minuten.

Baklava recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Hak de noten fijn en meng ze met de suiker. Smelt de boter in een pan. Vet een ovenschaal in met de gesmolten boter. Leg een laag filodeeg in de ovenschaal en bestrijk het met de gesmolten boter. Herhaal dit proces totdat alle filodeeg is gebruikt. Bestrooi de notenmengsel over het filodeeg. Bak de baklava in de oven gedurende 30 minuten. Laat de baklava afkoelen. Verwarm de honing in een pan en giet het over de afgekoelde baklava. Laat de baklava afkoelen voordat je hem serveert.