Pasta met broccoli en zalmballetjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg wat zout toe aan het kookwater. Spoel de broccoli af en snijd deze in kleine stukjes. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook gedurende 1 minuut. Voeg de broccoli toe en bak deze gedurende 5 minuten. Voeg de zalmballetjes toe en bak deze gedurende 3 minuten. Voeg het citroensap, de peterselie, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Voeg de gekookte pasta toe en roer alles goed door elkaar. Laat het geheel nog 2 minuten bakken. Serveer de pasta met broccoli en zalmballetjes direct.

Lees Verder

Snelle Goulashsoep met Balletjes - Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak het tot het gaar is. Voeg het paprikapoeder, tomatenpuree, tomatenblokjes, rode bonen en kippenbouillon toe. Breng het geheel aan de kook en laat het ongeveer 20 minuten zachtjes koken. Voeg de peterselie toe en breng op smaak met zout en peper.

Pasta Pesto met Kip - Een Heerlijke Maaltijd in 20 Minuten

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de kipfilet aan beide kanten goudbruin. Voeg de pesto toe en roer goed door. Voeg de peterselie toe en breng op smaak met zout en peper. Voeg de gekookte pasta toe en roer goed door. Serveer de pasta met kip en geniet van je maaltijd!

Glutenvrije Pannenkoeken - Recept van Anna Meyer

Begin met het mengen van het meel, de suiker, het bakpoeder en het zout in een kom. Voeg vervolgens de eieren toe en meng alles goed. Voeg dan de melk toe en meng alles tot een glad beslag. Voeg als laatste de boter toe en meng alles goed.

Gevulde Kip met Ananas van de BBQ - Recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze gevulde kip met ananas van de BBQ is ongeveer 18-20 minuten.

Gnocchi in Tomatensaus - Een heerlijke Italiaanse maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Breng een grote pan met water aan de kook en voeg de gnocchi toe. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de gnocchi af en zet apart.

Vegetarische Bietentartaar - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de bieten in kleine stukjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe en bak nog een paar minuten. Voeg de bieten toe en bak nog 5 minuten. Voeg het citroensap toe en roer goed door. Verdeel het bietenmengsel over een ovenschaal en bak in de oven gedurende 20 minuten. Bestrooi met de peterselie en serveer.

Gegratineerde Gnocchi Ovenschotel - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Deze gegratineerde gnocchi ovenschotel is gemaakt door de Nederlandse chef-kok Anna Meyer. Anna is een gepassioneerde kok die al jarenlang heerlijke recepten maakt. Met deze gegratineerde gnocchi ovenschotel heeft ze een heerlijk recept gemaakt dat iedereen kan maken.

Mango Crumble met Kokos - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Vet een ovenschaal in met boter. Voeg de mango blokjes toe aan de ovenschaal. Meng de kokosrasp, bloem, suiker, boter en kaneel in een kom. Roer tot het een kruimelig mengsel is. Verdeel het mengsel over de mango blokjes. Bak de crumble in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat de bovenkant goudbruin is. Laat afkoelen en serveer.