Romige Vegan Risotto - Een heerlijke maaltijd in slechts 30 minuten!

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg de rijst toe en bak nog een paar minuten, roer regelmatig. Voeg de witte wijn toe en kook tot de wijn is verdampt. Voeg de bouillon toe, een kopje tegelijk, en roer regelmatig. Kook tot de rijst gaar is, ongeveer 20 minuten. Voeg de vegan kaas toe en roer tot de kaas is gesmolten. Voeg de peterselie toe en breng op smaak met zout en peper.

Lees Verder

Hartige Zoete Aardappelmuffins - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de zoete aardappelen en snijd ze in kleine stukjes. Voeg de stukjes aardappel toe aan een kom en voeg de olijfolie, kruiden, kaas, bloem, bakpoeder en zout toe. Meng alles goed door elkaar. Voeg vervolgens de eieren toe en meng alles goed door elkaar.

Aubergine Waaier - Een Heerlijke Vegetarische Schotel

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de aubergines in dunne plakken en leg ze op een bakplaat. Bestrijk de plakken met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper. Bak de aubergines in de oven gedurende 15 minuten.

Verse Tortellini Soep - Een heerlijke maaltijd in slechts 30 minuten!

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg de tomatenpuree toe en roer goed. Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook. Voeg de oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed. Voeg de tortellini toe en kook gedurende 10 minuten. Voeg de Parmezaanse kaas toe en roer goed. Serveer de soep met extra Parmezaanse kaas.

Vegetarische Roti met Zoete Aardappel - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de zoete aardappelblokjes op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met komijnpoeder, kurkuma, paprikapoeder, zout en peper. Rooster de zoete aardappelen in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn.

Heerlijke Mexicaanse Salade Recept van Anna Meyer

Begin met het klaarmaken van de salade. Voeg alle ingrediënten toe aan een grote kom en meng goed. Voeg vervolgens de olijfolie, limoensap, knoflookpoeder, zout en peper toe en meng alles goed. Zet de salade in de koelkast totdat je klaar bent om te serveren.

Gegrilde Asperges met Parmezaanse Kaas - Een Heerlijke Recept

De kooktijd voor deze maaltijd is 20 minuten.

Gegrild paprika hapje met pesto - een heerlijk recept

Kooktijd: 20 minuten

Toast met Radijsjessalade - Een heerlijke en gezonde maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de sneetjes brood op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie. Bestrooi met knoflook, oregano, zout en peper. Bak de toast in de oven gedurende 10-12 minuten, of totdat het brood goudbruin en knapperig is.